Novinky a aktuality

  • 03
    09

    Muzeum spotřebičů pokračuje

    Muzeum spotřebičů můžete navštívit až do 19.9. 2010 v obchodním centru OLOMOUC City. Následně se výstava přesouvá do nákupního centra LIBEREC Plaza, kde bude možné ji navštívit v době od 22.9. do 11.11.2010.

  • 03
    09

    Environmentální vyúčtování za sběr elektra

    Školy zapojené v Recyklohraní odevzdaly dohromady ve školním roce 2009/10 celkem 3 363 vyřazených televizí a 5 719 počítačových monitorů. Díky tomu se do přírody nedostane například 1377 tun nebezpečného odpadu, což je váha šesti soch svobody! Zajímá Vás více? Čtěte!

  • 18
    06

    Vyhodnocení školního roku 2009/10

    Zajímá Vás, kolik škol splnilo všechny zadné úkoly, kdo nasbíral nejvíce použitých baterií nebo která škola odevzdala největší množství vysloužilého drobného elektrozařízení? Podívejte se na vyhodnocení 2. ročníku programu Recyklohraní!Třeba jste mezi školami, oceněnými bonusem!

  • 14
    06

    Vylosování výherci úkolu Světlo

    Zajímá vás, které školy byly vylosovány a získají bonusy za správné splnění úkolu světlo? Gratulejeme vítězům!

  • 24
    05

    Vyhodnocení úkolu SVĚTLO

    Děkujeme všem školám, které se zůčastnily posledního úkolu Recyklohraní pro letošní školní rok 2009/10 s názvem "SVĚTLO, aneb co bychom měli vědět o osvětlení". Úkol nám zaslalo celkem 260 škol a jak si s ním poradily, se můžete podívat zde. Pokud jste úkol zasílali (mailem, nebo přes webové stránky) a nejste uvedeni v tabulce, nebo v případě, že máte reklamace k vyhodnocení vašeho úkolu, nás prosím kontaktujte na lince Recyklohraní 844 100 101. Ze škol, které získaly plný počet bodů a zároveň poskytly souhlas k zařazení do slosování, budou do 4.6.2010 vylosovány vítězné školy, které získají ceny uvedené v zadání úkolu. Zároveň uvádíme správné výsledky výpočtů na listu 4. Ještě jednou děkujeme všem za účast!

  • 14
    05

    Ukončení svozů pro školní rok 2009/10

    Rádi bychom bych vás upozornili, že poslední termín pro objednání odvozu boxů s bateriemi i sběrných nádob na drobné elektrozařízení (týká se i velkého, volně loženého elektra) je ve čtvrtek 10.6.2010. Objednávky odvozu přijaté po tomto datu budou bohužel považovány za neplatné. Odvoz použitých baterií i vysloužilého elektra si můžete obvyklým způsobem (přes www stránky Recyklohraní ) opět objednávat po letních prázdninách od 1.9.2010.

  • 07
    05

    Muzeum spotřebičů ve ZLÍNĚ

    Muzeum spotřebičů se přesouvá do Zlína, kde je můžete od 11.5. do 2.7. 2010 zdarma navštívit v prostorách Krajského úřadu (třída Tomáše Bati 21)v úředních hodinách (PO + ST od 8 do 17, ÚT a ČT od 8 do 15 a v PÁ od 8 do 13 hodin). Stejně jako v Praze a v Brně máte možnost využít služeb našeho průvodce - rezervace na lince Recyklohraní 844 100 101. Nezapomeňte vyplnit krátký kvíz a získat tak 250 bodů do Recyklohraní!

  • 19
    04

    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ k odvozu baterií

    Žádáme školy, aby do formuláře objednávky odvozu baterií zadávaly takový telefonní kontakt, na který je možné se dovolat i v době vyučování (kancelář školy,hospodářka, školník...) Chápeme, že během vyučování nemohou mít učitelé zapnuté své mobilní telefony, nicméně takový kontakt je pro nás bohužel nepoužitelný.Děkujeme za pochopení!

  • 19
    04

    Vyhodnocení úkolu Cesta odpadů

    Milí Recyklohráči, děkujeme všem, kteří se zúčastnili 15. úkolu s názvem Cesta odpadů a zaslali nám svoje práce.Celkem jsme dostali práce od 397 škol! Seznam všech škol, od kterých jsme obdrželi úkol a získaly 200 bodů najdete zde. V případě, že jste úkol odeslali (přes webové stránky, nebo jako přílohu mailem) a vaše ičo není v tabulce, znamená to, že vaše práce se k nám bohužel z technických důvodů nedostala. Pokud se vás tento problém týká, kontaktujte prosím linku Recyklohraní na čísle 844 100 101 pro vyřízení reklamace. Zároveň gratulujeme školám oceněným bonusem 500 bodů za kvalitu či zajímavé provedení práce.V detailním náhledu novinky si můžete prohlédnout práce těchto 38 škol.

  • 15
    04

    Světlo - Poslední soutěžní úkol pro školní rok 2009/10

    Recyklohraní vyhlašuje poslední soutěžní úkol pro školní rok 2009/10! Zúčastněte se netradičního úkolu jehož zadavatelem je společnost Ekolamp a získejte 200 bodů... a možná ještě něco speciálního pro vaši školu! Popis úkolu, způsob zpracování a jeho odeslání si můžete stáhnout zdenebo ve složce Aktuální úkoly.Nezapomeňte si stáhnout také toto podrobné zadánído kterého je potřeba vyplnit vaše výsledky. Jsme si vědomi, že úkol je především pro mladší žáky obtížný. Věříme ale, že jej v součinnosti se staršími spolužáky a paní učitelkami určitě zvádnete. Držíme palce!

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.