Novinky a aktuality

Severní pol dobyt

Vítězové soutěže o Cestu na severní pol si užívali sněhu a krásného počasí na "severním polu" v Beskydech a Krkonoších. Přečtěte si, co všechno museli pro dobyti polu udělat.

Během dvou lednových víkendů roku 2013 se dvě expedice složené z nejlepších sběračů baterií v rámci podzimní soutěže vydaly na severní pol. Moravská expedice ho hledala v Beskydech, česká potom v Krkonoších. Cesta k samému cíli nebyla vůbec jednoduchá. Předcházel jí tvrdý trénink. Děti se musely naučit ovládat psí spřežení, překonávat díry v ledu pomocí lan, utíkat na sněžnicích před ledním medvědem, zdolávat kopce a kopečky na pytlích, hledat své kamarády zavalené lavinou, ale i poskytnout jim první pomoc a dopravit je do bezpečí. Ale protože sběrači baterií jsou nesmírně šikovní, vše zvládli bez nejmenších problémů, a tak hurá!!!! - severní pol byl dobyt, a to hned oběma skupinami. Chcete li se podívat, jak si děti expedici užívaly, můžete tak učinit zde v galerii.

Letošní zimní expedice jsou za námi a my se těšíme na setkání v létě, tentokrát s nejlepšími sběrači mobilních telefonů.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.