Novinky a aktuality

III. ročník Věnuj mobil

Zveme vás k účasti ve III. ročníku projektu „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu“, který stejně jako v loňském roce pořádá Recyklohraní ve spolupráci se společností Asekol a parterem společností T-Mobile Czech Republic. Cílem projektu je i letos podpora sběru a opětovného využití mobilních telefonů.

III. ročník soutěže Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu bude probíhat od 1. 1. do 28. 2. 2013. Za každý mobilní telefon (funkční i poškozený) vám do projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět připíšeme 3 body a tři nejúspěšnější školy získají drobné dárkové předměty, ale především:

1. místo – zážitkový víkendový pobyt v České republice pro jednu třídu (30 žáků) dle výběru výherce,

2. místo – jednodenní zážitkový výlet pro jednu třídu (30 žáků) dle výběru výherce,

3. místo – vstupenky na akci pro třídu (30 žáků) dle výběru výherce.

Pokud máte zájem se se svými žáky do soutěže zapojit, je třeba vyplnit a odeslat přihlášku, která je ke stažení ZDE, a to nejpozději do konce prosince 2012.

Mobilní telefony od žáků vybírejte a skladujte odděleně od ostatních elektrozařízení, tedy mimo sběrné nádoby. Můžete je odevzdat včetně baterií a nabíječek, ale není to podmínka. Svozy z přihlášených škol budou probíhat v  březnu 2013, následně budou připsány body na Váš účet v Recyklohraní a proběhne vyhodnocení soutěže.

Výsledky soutěže vyhlásíme do konce března 2013 tak, aby bylo možné do konce 2. pololetí letošního školního roku zorganizovat pro 3 nejúspěšnější školy zajímavé výlety.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info lince Recyklohraní 844 100 101 nebo na emailové adrese info@recyklohrani.cz.

Těšíme se na Vaši účast.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.