Novinky a aktuality

  • 25
    04

    NOVÝ ÚKOL "Recyklace papíru"

    Vyhlašujeme nový úkol, který prověří vaše znalosti z oblasti recyklace papíru. Za jeho splnění můžete pro vaši školu získat až 300 bodů na nákup odměn,tak neváhejte a zúčastněte se! Podrobné zadání úkolu naleznete zde. a k dispozici je samozřejmě také ve složce "aktuální úkoly".

  • 18
    04

    Vyhodnocení mimořádného úkolu ZPĚTNÝ ODBĚR

    Mimořádný úkol Recyklohraní již má svého vítěze a časopis "Zpětný odběr" krásnou titulní stranu!Děkujeme všem zůčastněným za velmi kreativní návrhy a gratulujeme vítězi, kterým jsou žáci 7. třídu ZŠ Ronov nad Doubravou - Tomáš Procházka a Josef Dolejší.

  • 12
    04

    Environmentální vyúčtování za sběr elektra

    Zajímá vás kolik litrů vody nebo kolik energie bylo ušetřeno na základě skutečnosti, že vaše škola odevzdala k recyklaci staré počítačové monitory a televizní obrazovky? Dozvíte se to v "Environmentálním vyúčtování",které pro vaši školu připravila společnost Asekol,s.r.o.!

  • 08
    04

    Vyhodnocení soutěže "Věnuj mobil"

    Soutěž VĚNUJ MOBIL A VYHRAJ VÝLET PRO SVOU TŘÍDU již má své vítěze! V rámci této akce, kterou vyhlásila společnost Asekol v říjnu letošního školního roku 2010/11, odevzdalo 422 škol více než 40 000 vysloužilých mobilních telefonů!

  • 21
    03

    Vyhodnocení úkolu "Baterie do koše nepatří"

    Děkujeme všem školám, které se zůčastnily úkolu společnosti Ecobat a pomohly nám šířit důležitou infromaci, že použité baterie nepatří do koše na odpadky, natože někam do přírody! Svůj plakát nám zaslalo celkem 594 škol, kterým společnost Ecobat ze jejich snahu vydala 89 070 bodů. Vybrat nejlepší práce bylo opravdu náročné!

  • 01
    03

    Mimořádný úkol Recyklohraní - Zpětný odběr

    Recyklohraní a společnost Asekol,s.r.o. vyhlašují mimořádný úkol.Zúčastněte se a podpořte časopis společnosti Asekol s názvem Zpětný odběr, který je zaměřen na problematiku zpětného odběru a recyklace elektroodpadu. Hledáme obrázek na titulní stranu příštího čísla! Podrobné zadání úkolu naleznete zde.

  • 21
    02

    Vyhodnocení NEJLEPŠÍ SBĚRAČ BATERIÍ (1.9 - 31.12. 2010)

    Na podzim loňského roku 2010 vyhlásila společnost Ecobat soutěž o nejlepšího sběrače baterií. Děkujeme všem školám, které přispěly ke skutečnosti, že v období od 1.9. do 31.12. 2010 bylo odevzdáno k recyklaci celkem 37,7 tun baterií! Zároveň vyhlašujeme 10 vítězných škol, které získavají diplom a luxusní sběrný box na baterie. Gatulujeme!

  • 02
    02

    "Baterie do koše nepatří" - Nový úkol

    Teď už víme, co dělat s vybitými bateriemi, ale vědí to opravdu všichni? Cílem tohoto úkolu bude informovat veřejnost ve vašem okolí, že použité baterie jsou nebezpečný odpad, který je nutné odevzdat k recyklaci. Pomozte společnosti Ecobat rozšířit osvětu! Zadání úkolu je ke stažení k dispozici zde.

  • 01
    02

    Svozy mobilů v rámci akce VĚNUJ MOBIL

    Dobrý den, věnujte prosím pozornost důležitým informacím, týkajících se svozu mobilních telefonů v rámci akce „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu“.

  • 24
    01

    Vyhodnocení úkolu "Vánoční koledy trochu jinak"

    Vážení Recyklohráči, děkujeme všem, kteří pro nás složili a nahráli svoji "recyklační koledu" a zároveň se ještě jednou omlouvám těm, kteří měli problémy s odesláním svých souborů. Seznam všech škol, od kterých jsme obdrželi úkol najdete zde. Body jsou připsány a pracujeme na vyhodnocení nejlepších koled.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.