Novinky a aktuality

  • 24
    01

    Vyhodnocení úkolu "Vánoční koledy trochu jinak"

    Vážení Recyklohráči, děkujeme všem, kteří pro nás složili a nahráli svoji "recyklační koledu" a zároveň se ještě jednou omlouvám těm, kteří měli problémy s odesláním svých souborů. Seznam všech škol, od kterých jsme obdrželi úkol najdete zde. Body jsou připsány a pracujeme na vyhodnocení nejlepších koled.

  • 07
    12

    Vánoční úkol - "Koledy trochu jinak"

    Recyklohraní a společnost Ekolamp vyhlašující speciální vánoční úkol. Složte pro nás netradiční "recyklační" koledu, užijte si při tom spoustu legrace a získejte další body do Recyklohraní! Přečtěte si víc! Podrobné zadání úkolu si můžete stáhnout také zde.

  • 26
    11

    UKONČENÍ SVOZŮ před VÁNOCEMI 2010

    Dovolujeme si vás upozornit, že POSLEDNÍ TERMÍN V LETOŠNÍM KALENDÁŘNÍM ROCE pro zaslání OBJEDNÁVKY ODVOZU baterií a elektrozařízení je čtvrtek 9.12. 2010. Požadavky z objednávek přijatých po tomto datu budou uskutečněny až po vánočních prázdninách počátkem ledna 2011.Děkujeme za pochopení!

  • 08
    11

    Finální seznam škol v projektu Věnuj mobil

    Děkujeme všem školám, které se přihlásily do projektu "Věnuj mobil".Přihlášky jsou pro tuto chvíli již uzavřeny,s výjimkou škol, které doposud nejsou registrovány v programu Recyklohraní a učiní tak - ty se mohou dodatečně přihlásit. Seznam přihlášených škol je k dispozici zde..

  • 08
    11

    SEŠLÁPNI, UŠETŘÍŠ - 2. úkol Recyklohraní

    Recyklohraní vyhlašuje 2. úkol pro letošní školní rok 2010/11.Zapojte se i vy! Matematicko - fyzikální úkol "Sešlápni, ušetříš" je pro všechny věkové kategorie. Přečtěte si víc! Jeho podrobné zadání si můžete stáhnout také zde.

  • 21
    10

    VÍCE BODŮ za sběr BATERIÍ!

    V době od 1.11. do 31.12. 2010 navyšuje Ecobat body za sběr baterií. Za 1kg baterií odevzdaných v tomto období (počítá se datum objednání svozu) získáte místo původních 5 bodů nyní 7! Navíc v lednu bude vyhlášeno 10 nejaktivnějších škol ve sběru baterií(v období od 1.9. do 31.12. 2010) a odměněno diplomem! Způsob objednávání svozů i všechny další podmínky ke sběru baterií zůstavají stejné.

  • 11
    10

    EKO Abeceda I.

    Rádi bychom upozornili všechny škol, že i nadále mají možnost plnit výukové scénáře I.dílu EKO Abecedy (zaměřen na recyklaci elektrozařízení) a získat tak další body do Recyklohraní!

  • 08
    10

    VĚNUJ MOBIL - seznam přihlášených škol

    Zasílali jste za vaši školu přihlášku do projektu VĚNUJ MOBIL? Prosím podívejte se zde jestli jste uvedeni v seznamu přihlášených škol. Pokud jste přihlášku zasílali a Vaši školu v seznamu nenajdete, kontaktujte prosím linku Recyklohraní 844 100 101.Děkujeme.

  • 17
    09

    NOVÝ ÚKOL Recyklohraní!

    Recyklohraní vyhlašuje 1.soutěžní úkol na letošní školní rok 2010/11 s názvem "Příběhy našich dědečků a babiček". Těšíte se? Přečtěte si víc! Jeho podrobné zadání si můžete stáhnout také zde.

  • 03
    09

    Věnuj mobil s Recyklohraním!

    Podpořte projekt VĚNUJ MOBIL, získejte body do Recyklohraní a soutěžte o nevšední ceny!

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.