Novinky a aktuality

Věnuj mobil - objednávky svozů spuštěny

Máte-li ve škole mobilní telefony, které chcete svézt v rámci kampaně Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu, je již možné objednat odvoz. Budeme rádi, pokud svoz mobilů spojíte s objednávkou ostatního elektra shromážděného na Vaší škole.

Svoz mobilních telefonů objednáte následovně:

Školy, které sváží společnost Asekol (červená popelnice):
- Přihlaste se do systému na www.recyklohrani.cz.
- Klikněte na odvoz elektra.
- Vyberte odvoz elektra a sběrné místo.
- Budete přesměrováni do objednávkového systému společnosti Asekol.
- Vyplňte počet odevzdávaných mobilních telefonů a svou objednávku potvrďte. Na mailovou adresu obdržíte potvrzení objednávky. O přesném termínu svozu budete informování v následujících dnech.

Školy, které sváží společnost Elektrowin (drátěný koš na elektro):
- Napište mail na adresu info@recyklohrani.cz.
- V mailu uveďte své IČ, adresu sběrného místa a kontakt na osobu, která má sběr mobilních telefonů na starosti, a pošet sebraných mobilních telefonů. Váš mail předáme svozové firmě, která se s kontaktní osobou domluví na termínu odvozu.

K mobilním telefonům je třeba při odvozu připojit čestné prohlášení, které naleznete ZDE.

Body za sebrané množství mobilních telefonů budou připsány do 14 dnů po jejich odvozu. Vyhodnocení nejlepších škol proběhne až po svozu všech telefonů, budeme Vás informovat na stránkách www.recyklohraní.cz nebo na facebookovém profilu www.facebook.com/recyklohrani. 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.