Novinky a aktuality

IV. ročník kampaně Věnuj mobil odstartoval v prosinci

Máte-li chuť přihlásit se do letošního ročníku kampaně, přihlášku a další informace naleznete v tomto příspěvku!

V prosinci 2013 odstartoval už IV. ročník soutěže Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu. kterou pořádá Recyklohraní ve spolupráci se společností Asekol a T-Mobile. Pokud máte zájem se do soutěže zapojit, vyplňte přihlášku (zde), a odešlete ji nejpozději na mailovou adresu info@recyklohrani.cz

Cílem soutěže je podpora sběru, opětovného využití a recyklace mobilních telefonů a navazuje na předcházející 3 velmi úspěšné ročníky z loňského školního roku. Během uplynulých ročníků zúčastněné školy odevzdaly téměř 87 tisíc vysloužilých mobilních telefonů. Telefony, které bylo možno repasovat, byly předány jako dar např. do dětského domova v České Lípě, zbylé prošly recyklací. Více informací o minulých ročnících soutěže naleznete na www.venujmobil.cz.

IV. ročník soutěže Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu probíhá od 1. 12. 2013 do 31. 1. 2014. Za každý mobilní telefon (funkční i poškozený) vám do projektu Recyklohraní připíšeme 3 body a tři nejúspěšnější školy získají drobné dárkové předměty, ale především:

1. místo – zážitkový víkendový pobyt v České republice pro jednu třídu (30 žáků) dle výběru výherce,
2. místo – jednodenní zážitkový výlet pro jednu třídu (30 žáků) dle výběru výherce,
3. místo – vstupenky na akci pro třídu (30 žáků) dle výběru výherce.

Mobilní telefony od žáků vybírejte a skladujte odděleně od ostatních elektrozařízení, tedy mimo červené popelnice. Můžete je odevzdat včetně baterií a nabíječek, ale není to podmínka. Objednávky svozů mobilních telefonů z přihlášených škol budou možné v období od 20. do 31. ledna 2014, v následujících měsících objednávky svezeme a připíšeme body na Váš účet v Recyklohraní. 

Výsledky soutěže vyhlásíme do konce března 2013 tak, aby bylo možné do konce 2. pololetí letošního školního roku zorganizovat pro 3 nejúspěšnější školy zajímavé výlety.

Vzpomínky na zasloužené výlety loňských vítězů naleznete ve fotogalerii nebo na našem facebookovém profilu.

V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat na info lince Recyklohraní 844 100 101 nebo emailové adrese info@recyklohrani.cz.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.