Novinky a aktuality

Věnuj počítač a pojeď do ZOO - termín pro objednávky svozu prodloužen do 2.12.

2. 9. 2013 startuje I. ročník charitativní akce Věnuj počítač a pojeď do ZOO.

Vážená paní učitelko, vážený pane učiteli,

v září 2013 odstartoval I. ročník soutěže Věnuj počítač a pojeď do ZOO. který pořádá Recyklohraní ve spolupráci se společností Asekol. Pokud máte zájem se do soutěže zapojit, vyplňte přihlášku a odešlete ji nejpozději do 15.11. 2013 na mailovou adresu info@recyklohrani.cz.

Cílem soutěže je podpora sběru, opětovného využití a recyklace vysloužilých počítačů (PC case, desktop, notebook). Stejně jako u kampaně na mobilní telefony i nyní funkční PC projdou repasí a budou věnovány charitativním organizacím k dalšímu použití.

Pravidla kampaně:

1.     Termín konání 2. 9. – 2.12. 2013. V tomto termínu je možné informovat žáky o sběrové akci a vybírat od nich staré PC. Svoz můžete objednávat průběžně po dobu trvání kampaně. Počet PC, které požadujete odvézt, vepíšete do objednávkového formuláře. Školy, které sváží společnost Elektrowin, prosíme o písemnou objednávku e-mailem.

2.     Počítače od žáků vybírejte a skladujte odděleně od ostatních elektrozařízení, tedy mimo červené popelnice nebo sběrné koše.

3.     Za každý odevzdaný kompletní počítač Vám na účet připíšeme 40 bodů.

4.     Kompletní PC = se všemi součástmi uvnitř těla PC, přístroj nemusí být funkční. Není třeba vyžadovat např. zdroj napájení, myš, USB, monitor, klávesnice aj. příslušenství. Toto není považováno za součást kompletního přístroje.

5.     PC = PC case (klasický velký počítač/bedna), desktop (malý PC/bedna umístěný na pracovním stole), notebook.

6.     Za tuto kampaň odměníme 3 školy, které odevzdají nejvíce ks PC v přepočtu na jednoho žáka školy. Všechny vítěze pozveme do ZOO Jihlava a následně na prohlídku recyklační linky. Uhradíme vstupné i náklady na dopravu.

7.     Svozy budou probíhat v období 15. 11. 2013 – 15. 12. 2013. následně budou připsány body na Váš účet v Recyklohraní.

8.     Výsledky soutěže vyhlásíme v lednu 2014 tak, aby bylo možné do konce 2. pololetí letošního školního roku zorganizovat pro 3 nejúspěšnější školy výlety do jihlavské ZOO.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.