Novinky a aktuality

EKOABECEDA v novém

Stáhněte si nové kapitoly výukového materiálu EKOABECEDA.

Od dubna je možné si na stránkách www.recyklohrani.cz/cs/ekoabeceda/ stáhnout novou, tentokrát elektronickou verzi EKOABECEDY. Jmenuje se EKOABECEDA pro environmentální výchovu a najdete v ní spoustu zajímavých nápadů, jak téma recyklace zařadit do běžné výuky. 

Pokud nám prostřednictvím kontrolních otázek nebo zpětné vazby dáte vědět, jak výuka jednotlivých kapitol EKOABECEDY probíhala a co se děti dozvěděly, odměníme vaši školu 200 body za každou odučenou kapitolu (téma), max. však 200 body za čtvrtletí. 

K výuce můžete využít i starších vydání EKOABECEDY. Většina z nich je rovněž vystavena na www.recyklohrani.cz/cs/ekoabeceda/. Pokud zde některé kapitoly nenajdete, využijte prosím papírovou formu, která byla zaslána na každou registrovanou školu. Bodové hodnocení odučení starších kapitol EKOABECEDY zůstává stejné jako v minulosti, tj. 50 bodů za každý odučený scénář, max. 200 bodů za čtvrtletí.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.