Novinky a aktuality

V listopadu nepadá jen listí, ale končí i sběrové soutěže a první úkol

V polovině listopadu končí Podzimní sběrová kampaň se soutěží a také soutěž Věnuj mobil a pojeď do ZOO! Nezapomeňte si do 15.11. objednat svozy. Je také čas finišovat s prvním osvětovým úkolem letošního roku s názvem Recyklační zpravodaj.

Rádi bychom vás upozornili, že 15. listopadu končí Podzimní sběrová kampaň se soutěží a také soutěž Věnuj mobil a pojeď do ZOO! Nezapomeňte si včas objednat svozy. Do obou soutěží se vám započítají baterie a akumulátory, drobné elektrospotřebiče a mobilní telefony, jejichž svoz si objednáte v informačním systému Recyklohraní nejpozději 15. listopadu 2019. A připomínáme také, že už jen do 18. listopadu máte možnost odeslat nám dokumentaci dokládající splnění prvního osvětového úkolu letošního školního roku s názvem Recyklační zpravodaj. Ze škol už nám chodí krásné práce a těšíme se, že mezi nimi bude dříve či později i ta vaše. 

Bližší informace k aktuálním termínům přinášíme níže: 

  • Podzimní sběrová kampaň se soutěží ve sběru baterií, akumulátorů a sběru drobných elektrospotřebičů probíhá od 26. 8. do 15. 11. 2019. Jako v minulých letech na nejúspěšnější školy v každém kraji čekají body navíc. Bližší informace najdete zde.
  • Soutěž Věnuj mobil a pojeď do ZOO! POZOR – probíhá letos v novém termínu, a to od 26. 8. do 15. 11. 2019. Stejně jako v minulých ročnících obdrží školy za každý odevzdaný mobilní telefon 3 body na školní účet. Současně 4 školy s nejvyšším podílem sebraných mobilních telefonů na žáka získají výlet pro jednu třídu s exkurzí na recyklační linku a návštěvu zoologické zahrady v Jihlavě. Bližší informace jsou k dispozici zde.
  • První osvětový úkol letošního školního roku s názvem Recyklační zpravodaj je publikován zde. Je to trochu jiné zadání, než na které jste zvyklí – vyzýváme v něm žáky a studenty, aby se stali redaktory, reportéry a nadšenými fotografy, a vytvořili si svůj vlastní školní Recyklační zpravodaj. Pro mladší školáky a předškoláky jsme zadání zjednodušili, aby ho zvládli i oni. Termín pro dodání dokumentace je do 18. 11. 2019. A pokud vás zajímá, jaký další úkol máme pro vás připraven, tak již prozradíme, že má název Dlouhý, Široký a Bystrozraký a zadání k němu je zde.    

Nezapomínejte také na sdílení dobré praxe. Máme k tomu speciální sekci na našem webu. Můžete se zde inspirovat od ostatních pedagogů a radost nám uděláte, když si i vy čas od času vzpomenete a pošlete nám na info@recyklohrani.cz zajímavý podnět z vaší učitelské praxe. 

A pokud ještě nejste, připojte se k nám na Facebooku

Přejeme vám krásný podzimní čas. Váš tým Recyklohraní

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.