Novinky a aktuality

Podzimní sběrová soutěž je tady! Ve hře je i extra prémie pro nejaktivnější školy z každého kraje

Podzimní sběrová kampaň se soutěží byla zahájena. Až do 15. 11. se mohou školy v programu Recyklohraní zapojit do soutěže ve sběru baterií a akumulátorů (vyhlašuje ECOBAT) a sběru drobných elektrospotřebičů (vyhlašují ASEKOL a ELEKTROWIN). A pozor - ve stejném termínu probíhá letos nově i Věnuj mobil a pojeď do ZOO.

Za každý sebraný kilogram baterií obdrží školy tradičně body na své konto, za které si mohou v katalogu odměn pro žáky či studenty vybrat zajímavé odměny. Nejlepší škola ve sběru baterií v každém kraji bez rozdílu počtu žáků (v přepočtu kilogramů baterií na žáka) získá na svůj účet 2 000 bodů, druhá v pořadí pak 1 000 bodů. V druhé kategorii jsou ještě samostatně hodnoceny větší školy s více než 300 žáky. V této kategorii získá nejlepší škola v kraji na účet školy 2 000 bodů.

U sběru elektra jsou také dvě soutěžní kategorie: Nejlepší školy v každém kraji (v přepočtu kg/na žáka školy) bez rozdílu počtu žáků získají na účet školy za 1. místo 2 000 bodů a za 2. místo 1 000 bodů. V druhé kategorii jsou ještě samostatně hodnoceny větší školy s více než 300 žáky. V této kategorii získá nejlepší škola v kraji na účet školy 2 000 bodů.

Podzimní sběrová kampaň se soutěží probíhá od 26. 8. do 15. 11. 2019. Vyhodnocení soutěže a vyhlášení výsledků se uskuteční do 31. 1. 2020.

Detailní informace a pravidla soutěže najdete zde.

Chcete podpořit sběr na škole a třeba i informovat občany v okolí školy? Plakáty využitelné k těmto účelům si můžete stáhnout na www.recyklohrani.cz v sekci „Ke stažení“ a vytisknout. 

Jak se zapojit do soutěže? SNADNO!

Do soutěže se zapojíte, když obvyklým způsobem objednáte svoz prostřednictvím formuláře na webu www.recyklohrani.cz.

Více informací Vám poskytneme na emailové adrese info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887, kde zodpovíme všechny Vaše dotazy.

A ještě upozornění! Pravidla k soutěži Věnuj mobil a pojeď do ZOO zde zevřejníme do týdne. Prosíme pamatujte na to, že letos probíhá také v termínu do 15. listopadu

 

 

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.