Novinky a aktuality

  • 19
    04

    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ k odvozu baterií

    Žádáme školy, aby do formuláře objednávky odvozu baterií zadávaly takový telefonní kontakt, na který je možné se dovolat i v době vyučování (kancelář školy,hospodářka, školník...) Chápeme, že během vyučování nemohou mít učitelé zapnuté své mobilní telefony, nicméně takový kontakt je pro nás bohužel nepoužitelný.Děkujeme za pochopení!

  • 19
    04

    Vyhodnocení úkolu Cesta odpadů

    Milí Recyklohráči, děkujeme všem, kteří se zúčastnili 15. úkolu s názvem Cesta odpadů a zaslali nám svoje práce.Celkem jsme dostali práce od 397 škol! Seznam všech škol, od kterých jsme obdrželi úkol a získaly 200 bodů najdete zde. V případě, že jste úkol odeslali (přes webové stránky, nebo jako přílohu mailem) a vaše ičo není v tabulce, znamená to, že vaše práce se k nám bohužel z technických důvodů nedostala. Pokud se vás tento problém týká, kontaktujte prosím linku Recyklohraní na čísle 844 100 101 pro vyřízení reklamace. Zároveň gratulujeme školám oceněným bonusem 500 bodů za kvalitu či zajímavé provedení práce.V detailním náhledu novinky si můžete prohlédnout práce těchto 38 škol.

  • 15
    04

    Světlo - Poslední soutěžní úkol pro školní rok 2009/10

    Recyklohraní vyhlašuje poslední soutěžní úkol pro školní rok 2009/10! Zúčastněte se netradičního úkolu jehož zadavatelem je společnost Ekolamp a získejte 200 bodů... a možná ještě něco speciálního pro vaši školu! Popis úkolu, způsob zpracování a jeho odeslání si můžete stáhnout zdenebo ve složce Aktuální úkoly.Nezapomeňte si stáhnout také toto podrobné zadánído kterého je potřeba vyplnit vaše výsledky. Jsme si vědomi, že úkol je především pro mladší žáky obtížný. Věříme ale, že jej v součinnosti se staršími spolužáky a paní učitelkami určitě zvádnete. Držíme palce!

  • 06
    04

    Výherci úkolu Ideální spotřebič

    Omlouváme se všem, kteří netrpělivě čekali na vyhlášení výherců soutěžního úkolu Ideální spotřebič a po velmi náročném rozhodování zveřejňujeme školy, které staly vítězi.

  • 22
    03

    Svozy elektra a baterií o velikonočních prázdninách

    Z důvodu velikonočních prázdnin na školách, které připadají letost na 1. a 2. 4., budou poslední svozy elektrozařízení i baterií uskutečněny ve středu 31.3.2010 a opět zahájeny až po prázdninách v úterý 6.4.2010. Děkujeme za pochopení a přejeme všem příjemné Velikonoce!

  • 22
    03

    POZOR - Nenaplněné boxy s bateriemi

    Na základě opakujících se svozů poloprázdných boxů s použitými bateriemi jsme byli nuceni přistoupit k následujícím opatřením. Odevzdá-li škola box o minimální hmotnosti 20 kg obdrží za 1kg 5 bodů. Odevzdá-li škola box o hmotnosti 13 - 19 kg získá za každý 1 kg 4 body. Škola která odevzdá box o hmotnosti nižší než je 13 kg získá za každý 1 kg POUZE 2 body. Děkujeme za pochopení.

  • 18
    03

    Další lokality Muzea spotřebičů

    Muzeum spotřebičů, které v současné době můžete naštívit v odletové hale terminálu 2 na Ruzyňském letišti v Praze, bude možné v roce 2010 naštívit také na těchto lokalitách Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme příjemný zážitek!

  • 09
    03

    Vyhodnocení úkolu Ideální spotřebič

    V této tabulce naleznete seznam (IČO), všech 584 škol,které nám zaslaly svůj "Ideální spotřebič". Jde o všechny práce odeslané mailem, nebo přes naše webové stránky a školám jsme připsali 80 bodů za splnění úkolu. Pokud jste úkol jedním z výše uvedných způsobů poslali a IČO vaší školy není uvedené v tabulce, znamená to, že vaše práce se k nám bohužel nedostala. V tom případě nás prosím neváhejte kontaktovat na naší lince Recyklohraní 844 100 101 a věřím, že se nám podaří nedorozumění vyřešit. Školy oceněné bonusy a vítězné práce budou zveřejněny do 17.3.2010. Všem zúčastněným školám děkujeme a těšíme se na další spolupráci!

  • 08
    03

    Cesta odpadů - 2. část detektivně zeměpisného úkolu

    Recyklohraní má pro vás nový soutěžní úkol! Navazuje na skupinový, detektivně zeměpisný úkol MAPA, který jste plnili v minulém pololetí letošního školního roku 2009/10. Společnost Eko-Kom vyhlašuje pro všechny detektivy další úkol s názvem CESTA ODPADU.Zvládnete vypátrat co se děje s odpady po jejich odložení do kontejnerů? Kudy a kam vede jejich "recyklační" cesta? Přesné zadání úkolu, způsob zpracování a jeho odeslání si můžete stáhnout zdenebo ve složce Aktuální úkoly. Úkolu se mohou samozřejmě zúčastnit i školy, které neplnily úkol MAPA! Všem detektivům peřejeme hodně štěstí!

  • 18
    02

    Dočasný výpadek v objednávce odvozu elektra

    Vážení účastníci Recyklohraní, omluvte prosím dočasný výpadek v objednávkovém systému odvozu elektrozařízení společnosti Asekol. Pracujeme na jeho opravě.Děkujeme za pochopení

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.