Novinky a aktuality

Výherci úkolu Ideální spotřebič

Omlouváme se všem, kteří netrpělivě čekali na vyhlášení výherců soutěžního úkolu Ideální spotřebič a po velmi náročném rozhodování zveřejňujeme školy, které staly vítězi.

Kategorie MŠ a 1. stupeň ZŠ: MŠ Bratří Čapků 2775, Žatec, za aktivní a vážné pojetí úkolu a za zapojení rodičů do práce, 2. místo ZŠ Březinova 31, Jihlava za vtipnost a rovnoměrné zastoupení všech dětí do práce a 3. místo Praktická ZŠ Králíky za náročnost a detailnost zpracování.

Kategorie 2. stupeň ZŠ a SŠ: 1. místo ZŠ a MŠ Potštát za komplexnost zpracování a vyhotovení skoro definitivního "návodu k použití" navržených přístrojů a za zapojení celé školy, 2. místo ZŠ Slavičín za vtipnost popisků a ohled na šetrnost k životnímu prostředí a 3. místo ZŠ Svratka za vtipnou funkci spotřebiče - snížení napětí mezi členy domácnosti.

Děkujeme ještě jednou všem zúčastněným a gratulejeme vítězům, kterým také připisujeme bonusové body a to následujícím způsobem: 1. místo 1000 bodů, 2. místo 500 bodů a 3.místo 300 bodů.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.