Novinky a aktuality

VĚNUJ MOBIL - možnost přihlášení prodloužena až do 30.11.2011

Již jste přihlásili vaši školu do projektu Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu? Možnost přihlášení je prodloužena až do 30.11. 2011, tak neváhejte a zúčastněte se II. ročníku tohoto jedinečného projektu!

Přihlášku do II. ročníku projektu naleznete ke stažení ZDE. Pokud jste nám již přihlášku zasílali, podívejte se prosím do této tabulky, zda je vaše škola skutečně registrována. V případě, že jste nám zasílali přihlášku a nejste na seznamu, kontaktujte nás prosím na lince 844 100 101 nebo na mailu info@recyklohrani.cz

Proč podpořit svoji účastí projekt Věnuj mobil?

Protože přispějete k dobré věci a navíc můžete vyhrát zážitkový pobyt pro celou třídu! Spoustu mobilních telefonů, jež by mohly ještě posloužit těm, kteří je potřebují, leží doma v šuplících a není pro ně využití. Díky vám a společnosti Asekol se část těchto mobilních telefonů dostane k dětem do dětských domovů a ty telefony, které již "oživit" nepůjdou, přijdou k zasloužené recyklaci.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.