Novinky a aktuality

Po celý březen budete moci objednávat svozy malých elektrospotřebičů

Od 1. do 31. března 2024 budete moci v rámci jarní sběrové kampaně objednávat svozy drobného elektra. Motivací pro vás může být, že za odevzdané spotřebiče získáte body, které vám budou započítány do celoroční hry. 

Připravit se na objednávání svozů můžete už nyní – jen upozorňujeme, že objednávkový formulář na elektro zpřístupníme až 1. března 2024. Uvítáme, pokud kampaň ve škole podpoříte prostřednictvím vylepeného plakátu, komunikace na webu anebo jakkoliv jinak. Můžete k tomu využít také plakáty na našem webu nebo si vytvořit vlastní. 

Náš sběrový partner, kolektivní systém Elektrowin, zajistí svozy vybraného elektra a recyklaci, tak aby suroviny z nich získané, mohly dál sloužit k výrobě nových produktů. Přispíváme tím k ochraně životního prostředí.

Další možnost objednávat svozy elektra budete mít až v září a říjnu 2024 během podzimní kampaně (termín včas upřesníme). Věříme, že se vám podaří místní školní sběry dobře naplánovat, včas objednat svozy a vše půjde hladce. Výjimkou jsou případy, kdy půjde o vyřazení většího množství elektrozařízení z majetku školy, jejichž svoz pro vás po domluvě zajistíme i mimo termíny kampaní.

Kompletní aktuální Praktické a bezpečnostní instrukce najdete zde. Věnujte jim, prosíme, pozornost. Oproti minulé kampani je zde jedna nová informace – Elektrowin prodloužil lhůtu, do kdy je připraven svést vybrané elektro, na 25 dní (dosud to bylo 15 dní). Podle informací, které od tohoto našeho sběrového partnera máme, se bude snažit, aby doba byla co nejkratší, ale raději počítejte s tím, že svoz se může protáhnout až na zmíněných 25 dní. Dále vás také upozorňujeme, že má-li vaše škola více sběrných míst, ze kterých potřebuje realizovat svoz, objednávejte svoz z každého sběrného místa zvlášť.

Více informací vám rádi poskytneme také na emailové adrese info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887, kde zodpovíme vaše dotazy. 

Sledujte dál náš Facebook a web, kde zveřejňujeme aktuální informace.

Přejeme vám pevné zdraví a hezké dny. 

Váš tým Recyklohraní

............

Aktuálně v Recyklohraní:

  • Až do konce února můžete plnit aktuální úkol. Má název Recyklační výzva: Dejme do pohybu nepotřebné elektro a baterie. Zadání úkolu najdete, jako vždy, na našem webu zde. Za jeho splnění vám připíšeme 250 bodů do Celoroční hry s Recyklohraním.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.