Novinky a aktuality

Únorové a březnové webináře budou o podnikavosti, participaci a aktivním zapojení žáků do environmentálních aktivit

Už nyní se můžete hlásit na únorové a březnové webináře. Pozvánky na čtyři nejbližší najdete níže v této zprávě.

V pondělí 12. února 2024 od 15:30 do 17:00 hodin proběhne webinář s názvem Řemeslo je cool! O projektu, který se snaží vychovat novou generaci manuálně zručných a vzdělaných opravářů elektrospotřebičů. Přednášející: Ing. Radek Hacaperka, generální ředitel APPLiA CZ – Sdružení evropských výrobců domácích spotřebičů. Registrovat se můžete zde. Více informací najdete v tomto letáčku.

Další pozvání jsou na sérii webinářů, jejichž společným jmenovatelem jsou principy participace a jejich uplatnění ve vzdělávání. Konkrétně:

  • Ve čtvrtek 22. února 2024, 15:30-17:00 hod. následuje webinář s názvem Podnikavost v lavici aneb až se budoucnost zeptá... Přednášející: Mgr. Barbora Dvořáková, program Ekoškola. Lipka – školské zařízení pro environmentální vzdělávání. Na online seminář se můžete registrovat zde. Více informací najdete v tomto letáčku. Tento webinář má podporu Středočeského kraje v rámci projektu Recyklohraní ve Středočeském kraji 2023/2024 – Celoroční cíl. 

  • Na středu 6. března 2024, 15:30-17:00 hod. jsme naplánovali webinář s názvem Jak program Škola pro udržitelný život přispívá u žáků k pocitu, že mohou změnit místo k lepšímu. Přednášející: Ing. Eliška Hájková, Středisko ekologické výchovy SEVER, Horní Maršov. Na online seminář se můžete registrovat zde. Více informací najdete v tomto letáčku.

  • V pondělí 18. března 2024, 15:30-17:00 hod. proběhne webinář s názvem Od badatelské výuky k environmentálnímu občanství. Přednášející: Jan Blažek, Program Badatelé. TEREZA, vzdělávací centrum, z.ú. Na online seminář se můžete registrovat zde. Více informací najdete v tomto letáčku.

..........................

Aktuálně v Recyklohraní:

  • Upozornění. Po celý březen 2024 bude probíhat jarní sběrová kampaň zaměřená na malé elektrospotřebiče. Pro vás ve školách to znamená, že si budete moci objednat svozy nasbíraného elektra a Recyklohraní vám za ně připíše body na vaše školní konto do celoroční hry.
  • Až do konce února můžete plnit aktuální úkol. Má název Recyklační výzva: Dejme do pohybu nepotřebné elektro a baterie. Zadání úkolu najdete, jako vždy, na našem webu zde. Za jeho splnění vám připíšeme 250 bodů do Celoroční hry s Recyklohraním.
Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.