Novinky a aktuality

Letošní výjezdní setkání pro pedagogy EVVO se uskuteční 6.-7. června 2024, přihlašovat se můžete už nyní

Dovolujeme si vás pozvat na dvoudenní výjezdní vzdělávací akci pro pedagogy Recyklohraní, která se uskuteční v termínu od čtvrtka 6. do pátku 7. června 2024 v rodinném penzionu Dočkalův mlýn v těsném sousedství Havlíčkova Brodu.

Program zatím tvoříme, nicméně chtěli jsme už nyní oznámit místo a termín, abyste s naší akcí mohli počítat a vyčlenili si na ní místo v diářích. Ze zkušeností víme, že konce školního roku bývají u vás ve školách hodně hektické a je třeba na ně myslet včas.

Na setkání plánujeme, jako tradičně přednášky, workshopy a tematické exkurze. Vedle toho bude prostor pro společné povídání, sdílení zkušeností i aktivní odpočinek. Program zahájíme ve čtvrtek v 10:00 hodin a v pátek bychom měli končit nejpozději ve 13:00 hodin. Bližší informace ohledně programu včas upřesníme.

Přihlásit se můžete už nyní prostřednictvím tohoto odkazu. Účast na akci je pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní zdarma.

Důležité upozornění: Nejpozději 20. května 2024 vám přihlášku potvrdíme. Počet míst na této výjezdní akci je omezen a pokud zájem předčí naše možnosti, bude o účasti rozhodovat pořadí školy v celoroční hře. Prosíme však, neváhejte a přihlaste se, i když si třeba na umístění na vyšších příčkách v celoroční hře moc nevěříte. Ze zkušeností víme, že červen bývá ve školách hodně hektický a mnozí pedagogové, kteří by jinak rádi jeli, se z časových důvodů nebudou moci zúčastnit. Také kapacita míst na vzdělávací akci je poměrně velká.

Místo setkání jsme se snažili volit spravedlivě, aby bylo dosažitelné z různých částí republiky. Zároveň máme v této lokalitě vyhlédnuté podniky, kam bychom s vámi rádi vyrazili na exkurze. Určitě vám budeme s otázkou plánování dopravy nápomocni.

Moc se těšíme na setkání s vámi aktivními pedagogy. Věříme, že výjezdní setkání díky zajímavým přednáškám, workshopům, lektorům a exkurzím obohatí účastníky o podnětné informace, a že si ty dva společné dny krásně užijeme.

Váš tým Recyklohraní

P.S. Pokud byste chtěli pozici vaší školy v celoroční hře ještě vylepšit, pak další body můžete získat, když se zapojíte do plnění našich úkolů, aktuálně až do konce dubna můžete získat 250 bodů za plnění úkolu Pojďme léčit českou krajinu. Body do celoroční hry připisujeme také za odučené scénáře Ekoabecedy (více info zde).

 

Konference je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.B projekt č. 1210100051.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.