Novinky a aktuality

Vyhodnocení školního roku 2009/10

Zajímá Vás, kolik škol splnilo všechny zadné úkoly, kdo nasbíral nejvíce použitých baterií nebo která škola odevzdala největší množství vysloužilého drobného elektrozařízení? Podívejte se na vyhodnocení 2. ročníku programu Recyklohraní!Třeba jste mezi školami, oceněnými bonusem!

Blíží se konec letošního školního roku 2009/10 a tak bychom rádi poděkovali všem školám, které se zapojily do 2.ročníku programu Recyklohraní.V průběhu 2. ročníku bylo vyhlášeno 6 úkolů a společnými silami odevzdáno k recyklaci téměř 60 tun použitých baterií a více než 341 tun vysloužilého elektozařízení!

Za svoji aktivitu si školy od nás zaslouží odměnu!

Školy, které splnily všech 6 vyhlášených úkolů a zároveň odevzdaly baterie i elektrozařízení, záskavájí bonus 1000 bodů a Zlatý diplom Recyklohraní za školní rok 2009/10. Je to 56 škol. Zajímá vás, které to jsou? Podívejte se zde!
Speciální dárkový balíček Recyklohraní pak obdrželo 20 z těchto 56 škol, které obsadily přední místa v celkovém počtu získaných bodů. Tady je máme!

Školy, které odevzdaly baterie i elektrozařízení, ale zúčastnily se jen 5 ze 6 zadných úkolů získavájí bonus 500 bodů. Jedná se celkem o 103 škol. Podívejte se, které to jsou!
Bonusové body budou školám připsány do 30.6.2010

SBĚR BATERIÍ A DROBNÉHO ELEKTROZAŘÍZENÍ

Pro zajímavost a vaši představu, jak si školy stojí ve sběru baterií a drobného elektrozařízení, jsme pro vás zpracovali následující přehledy (týkají se školního roku 2009/10).

Pořadí škol dle celkového počtu získaných bodů za sběr baterií

100 nejlepších škol ve sběru bateriií dle získaných bodů v přepočtu na 1 žáka školy

Pořadí škol dle celkového počtu získaných bodů za sběr drobného elektra

100 nejlepších škol ve sběru drobného elektra dle získaných bodů v přepočtu na 1 žáka školy

Blahopřejeme oceněným školám a zároveň ještě jednou děkujeme také všem ostatním za účast v 2. ročníku Recyklohraní.

Budeme se těšit po prázdninách na další příjemnou spolupráci svámi!

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.