Novinky a aktuality

Už jen do pátku 31.3. můžete objednávat svozy elektra v rámci jarní kampaně

Raději ještě jednou připomínáme, že už jen do tohoto pátku, 31. března 2023, můžete ve školách v rámci jarní sběrové kampaně objednávat svozy drobného elektra.

Svozy objednáte snadno po přihlášení školy na webu https://recyklohrani.cz/cs/ - po levé straně je zde odkaz "Odvoz elektrozařízení", na který kliknete a vyplníte jednoduchý formulář.

Další příležitost objednat si svoz elektra budete mít až během podzimní sběrové kampaně, která se uskuteční v září až říjnu 2023. Termín včas upřesníme.
Raději dodáváme, že svozy baterií, mobilů a tonerů probíhají průběžně.

Informace potřebné pro sběr a svozy najdete zde. Jsou zde ke stažení praktické a bezpečnostní instrukce, pokyny pro objednávky a svozy, případně další doprovodné materiály. 

Aktualitu se souhrnnými informacemi, kterou jsme zveřejňovali před začátkem kampaně, najdete zde. Více informací vám rádi poskytneme také na emailové adrese 
info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887, kde zodpovíme vaše dotazy. 

Sledujte dál náš Facebook a web, kde zveřejňujeme aktuální informace.

Přejeme vám pevné zdraví a hezké jarní dny. 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.