Novinky a aktuality

K plnění CELOROČNÍHO CÍLE s Recyklohraním se přihlásilo 250 škol!

Až do poloviny prosince měly školy možnost podat přihlášku k plnění CELOROČNÍHO CÍLE školy pro rok 2022/2023. Velkou radost nám organizátorům udělalo, že se přihlásilo 250 škol, což je číslo, které předčilo naše očekávání. Velmi si zájmu vážíme už proto, že plnění celoročního cíle vyžaduje průběžnou práci a realizaci čtyř až pěti námi definovaných aktivit.

Jaký bude další postup? Do konce ledna vyplnit průběžnou zprávu o realizaci

V polovině prosince jsme uzavřeli možnost dalšího přihlašování přes náš informační systém (přes přístupy škol na webu). Pokud se najdou školy, které na celoročním cíli pracují a z nějakého důvodu nám nestihly poslat přihlášku, prosíme, ozvěte se nám na kontakty níže. Najdeme cestu, jak vás do projektu ještě zařadit. Opravdu nejzazší termín pro přihlášení je však konec ledna 2023, kdy je také nezbytné odevzdat průběžnou zprávu (viz info níže).

Školám, které nám vložily do systému vyplněnou přihlášku, jsme rozeslali formuláři PRŮBĚŽNÉ ZPRÁVY o realizaci celoročního cíle. Ke stažení je také na našem webu v sekci Úkoly a metodiky / Aktuální úkoly. Přímý link k formuláři je zde (průběžná zpráva je ke stažení na konci stránky v zadáních pro jednotlivé věkové kategorie). Poté, co školy průběžnou zprávu vyplní, vloží nám ji standardním způsobem, jako vkládají dokumentaci k osvětovým úkolům „Odeslat řešení“. Termín pro vložení průběžné zprávy je do konce ledna 2023.

My pak průběžné zprávy zkontrolujeme, a pokud bude vše v pořádku, připíšeme přihlášeným školám 600 bodů. 

Závěrečnou zprávu bude třeba odeslat do konce dubna 2023

Do 30. dubna 2023 nám pak zapojené školy do systému vloží závěrečnou zprávu o plnění celoročního cíle, kde popíšou, jak se jim podařilo naplnit celoroční cíl. Zároveň připojí fotografie či jinou dokumentaci. Za vložení závěreční zprávy, ve které doloží, že realizovaly všechny naplánované dílčí aktivity jim na školní bodová konta připíšeme 800 bodů. K vyplnění závěrečné zprávy školy včas vyzveme. 

Kdyby vám něco bylo nejasné, rádi vám vaše dotazy zodpovíme na našich kontaktech.

Věříme, že vás plnění celoročního cíle obohatí a budete mít radost z toho, co se vám společně s dětmi za školní rok pro ochranu našeho životního prostředí podařilo udělat.

Přejeme vám hodně zdaru! Váš tým Recyklohraní

 

NPZP_povinná publicita_banner A4_cmyk

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.