Novinky a aktuality

Pozvánka na nejbližší webináře ke klimatické změně - stojí za vaši pozornost

Na přelom listopadu a prosince pro vás připravujeme dva nové webináře ke klimatické změně, které by neměly uniknout vaší pozornosti. V obou případech se nám pro vás podařilo zajistit kvalitní a renomované lektory z praxe. Můžete se tedy především těšit na velmi praktické pojetí webinářů, při kterých získáte cenné informace a inspiraci pro zařazení tématu klimatická změna do výuky.

 

  • Pondělí 28. listopadu 2022, 15:30-17:00 hod., téma: Relevantní data k tématu změna klimatu pro využití ve výuce na II. stupni ZŠ a SŠ. Přednášející: Ondráš Přibyla, zakladatel a ředitel platformy Fakta o klimatu. Teoretický fyzik, který se léta zabýval komunikací a navigací v komplexních systémech. O tématu klimatických změn přednáší na univerzitách i ve firmách. Věnuje se zejména fyzikální podstatě problému a strategii transformace v kontextu ČR i Evropy.. Přihlásit se můžete prostřednictvím odkazu.    

  • Středa 7. prosince 2022, 15:30-17:00 hod., téma: Příklady dobré praxe k zařazení tématu klimatická změna do vzdělávání. Přednášející: Ing. Martin Kříž, lektor ekologické výchovy, metodik, programový ředitel programový ředitel Chaloupky o.p.s., školská zařízení pro zájmové a další vzdělávání. Přihlásit se můžete prostřednictvím odkazu.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Webináře jsou součástí projektu EKOABECEDA pro klima spolufinancovaného z Fondů EHP a Norska 2014–2021 – program CZ-ENVIRONMENT projekt č. 3201400051. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní jsou ZDARMA.

Jako obvykle bude prostor pro Vaše dotazy. O účasti na webinářích vám vystavíme osvědčení.

Těšíme se s vámi na další online setkávání.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.