Novinky a aktuality

Zveme vás na tři semináře k představení nové EKOABECEDY pro klima

K představení nové Ekoabecedy pro klima a výukových scénářů vás srdečně zveme na semináře do Prahy, Olomouce a Hradce Králové. Podpoříme vás v zavádění tématu klimatická změna do výuky v MŠ, ZŠ a SŠ a poskytneme vám zdarma sadu zbrusu nových metodických materiálů v tištěné podobě.

Seminář se uskuteční v následjích termínech:

  • Hradec Králové – 21. 11. 2022 v čase 13:00-16:30 hod., místo konání: Středisko ekologické výchovy SEVER Hradec Králové, Zelená 1. Přihlásit se můžete prostřednictvím tohoto odkazu.
  • Olomouc – 22. 11. 2022 v čase 9:30-13:00 hod.,místo konání: Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, 17. listopadu 995/49, Olomouc. Přihlásit se můžete prostřednictvím odkazu.
  • Praha - 8. prosince 2022 v čase 13:00-16:30 hod. Místo konání: Florentinum (Na Florenci 15, Praha 1), multifunkční centrum Green Table. Přihlásit se můžete prostřednictvím tohoto odkazu. Věříme, že nejen samotné téma, ale i krásné nové prostory multifunkčního centra, které fungují na principech oběhového hospodářství, pro vás budou inspirací a zážitkem.

Na semináři každý účastník obdrží výtisk metodiky pro svou věkovou kategorii (příručku, scénáře a přílohy).

Přihlásit se můžete výhradně jen prostřednictvím výše uvedených linků. V přihlášce nám nezapomeňte uvést věkovou skupinu žáků/studentů, s níž ve škole pracujete. Na základě toho vás zařadíme do skupiny, která se bude seznamovat s materiály a náměty pro odpovídající věkovou kategorii.

Pozor – počet účastníků je omezen, proto doporučujeme včasnou registraci. O účasti vám vystavíme osvědčení. 

Webinář je součástí projektu EKOABECEDA pro klima spolufinancovaného z Fondů EHP a Norska 2014–2021 – program CZ-ENVIRONMENT projekt č. 3201400051. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

V případě dotazů jsme vám k dispozici na našich kontaktech.

Těšíme se na viděnou.

Váš tým Recyklohraní

Pozn. Připomínáme, že aktuální úkol Recyklohraní se zaměřuje na práci s metodikou Ekoabeceda pro klima a výukovými scénáři. Více info o tom si můžete přečíst zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.