Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář - Jak obaly pomáhají snížit množství potravinového odpadu

Srdečně vás zveme na webinář pro pedagogy s názvem "Jak obaly pomáhají spotřebitelům snížit množství potravinového odpadu" pro snadnější zařazení tématu do výuky. Uskuteční se v pondělí 3. října 2022, od 15:30 do 17:00 hod. prostřednictvím platformy MS Teams. 

Na online seminář se můžete registrovat zde. Akce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams, link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti.

Tematicky je webinář zaměřen především na pedagogy 2. stupňů ZŠ a SŠ, ale věříme, že podnětné informace při něm získají i pedagogové vyučující mladší žáky.

Přednášející: Ing. Mgr. Jiří Remr, Ph.D., MBA, Institut evaluací a sociálních analýz

Obsahové zamření webináře:

  • Které faktory formují přístup obyvatel Česka k potravinovému odpadu a k možnostem prevence jeho vzniku? Jak vnímáme funkci obalů, nejen plastových?
  • Kromě otázek souvisejících s obaly a potravinovým odpadem se budeme věnovat také důležitosti (a nesamozřejmosti) plánování nákupů potravin, způsobu nakládání s potravinami v domácnostech a v neposlední řadě i produktovým vlastnostem vybraných druhů potravin.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Webinář je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.B projekt č. 1210100048.
Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

Jako obvykle bude prostor pro Vaše dotazy. O účasti na webináři vám vystavíme osvědčení.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.