Novinky a aktuality

Děkujeme vám za spolupráci v letošním školním roce a přejeme hezkou dovolenou

Ať se o prázdninách vydáte kamkoliv a užijete si je jakkoliv, přejeme vám, abyste si užili krásnou a pohodovou dovolenou a načerpali síly pro vaši další pedagogickou práci.

My vám chceme od srdce poděkovat za aktivní spolupráci s naším školním vzdělávacím programem Recyklohraní aneb Ukliďme si svět. Nebyl to lehký rok a o to více si ceníme, že jste si našli čas také na environmentální vzdělávání. Snažili jsme se vám v tom být nápomocni a věříme, že jsou vám naše metodické materiály, jako jsou Ekeoabecedy, osvětové úkoly nebo tematická videa, ku prospěchu. Vážíme si i vašeho zapojení do sběru baterií, drobného elektra, tonerů a mobilů. Naši sběroví partneři zajišťují jejich recyklaci a může nás těšit, že i touto cestou děláme společně něco pro životní prostředí.

Pro nás v Recyklohraní jsou prázdniny z větší části pracovní. Připravujeme pro vás nová videa, úkoly, sběrové kampaně a také dokončujeme novou metodickou příručku Ekoabeceda pro klima a výukové scénáře k ní, tak abyste ji už v příštím roce mohli využívat ve výuce. Plánujeme již také webináře se zajímavými přednášejícími a také harmonogram pro oblíbené lektorské programy přímo u vás ve škole.

Pokud si chcete spolu s námi připomenout dvě naše povedené červnové akce, tak ohlédnutí za výjezdní konferencí pro pedagogy EVVO v Hostivicích najdete na našem webu, stejně tak jako ke slavnosti spojené s vyhlášením projektu Ekoabeceda aneb Buďme k vodě šetrní ve Středočeském kraji (zde). Fotografie z obou akcí jsou také na našem Facebooku.

Děkujeme, že jste se mnozí ke konci školního roku zapojili do plnění osvětového úkolu Velká kompostová výzva. Body za něj už jsme školám připsali a během několika dní zveřejníme i souhrnné výsledky.

Na přelomu srpna a září se vám znovu ozveme, abychom vám poskytli komplexnější informaci, co vás ve školním roce 2022/2023 čeká s Recyklohraním.

Těšíme se na další společné vzdělávání!

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.