Novinky a aktuality

Zapojte se do Ukliďme Česko, pomůžete přírodě a od nás získáte body

Projekt Ukliďte Česko určitě znáte. Letos je hlavní úklidový den naplánován na sobotu 2. dubna 2022. A protože je Recyklohraní jeho dlouholetým partnerem, pokud se zapojíte, dostanete od nás 250 bodů na vaše školní konto do celoroční hry s Recyklohraním.

Abychom se o tom, že jste se do celorepublikových akcí zapojili, dozvěděli, prosíme vás, abyste si své úklidy zaregistrovali na webu projektu (zde). Organizátoři projektu nám zašlou přehled účastníků z řad škol a my pak budeme schopni identifikovat naše školy :-) z Recyklohraní a přidělit vám avizované body.

Pokud nejste organizátorem akce, ale jen se s kolektivem školy připojujete, k již registrovanému úklidu, pošlete nám na adresu info@recyklohrani.cz aspoň jednu vaši fotku z úklidu a krátký textík (kdy, kde, s kým a jak). My vám pak body připíšeme sami. Email nám můžete poslat tak jako tak, rádi se potěšíme tím, jak jste byli v rámci projektu Ukliďme Česko aktivní a udělali jste své okolí hezčím.

Předem moc děkujeme

Váš tým Recyklohraní

…..

Aktuálně z Recyklohraní  
 Do konce března nám můžete posílat dokumentaci k úkolu Závody naruby   

 Celý březen patří jarní sběrové kampani zaměřené na elektro - nezapomeňte včas objednat svoz

Plánujeme  

 V dubnu zveřejníme úkol, který věnujeme tématu kompostování

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.