Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář - Zařazení témat PVO z potravin a potravinová bezpečnost do výuky

Těší nás, že vás můžeme pozvat na webinář zaměřený na zařazení témat předcházení vzniku odpadů z potravin a potravinová bezpečnost do výuky ZŠ a SŠ. Uskuteční se v pondělí 14. února 2022, 15:30-17:00 hodin, prostřednictvím platformy MS Teams. 

Na online seminář se můžete registrovat zde. Akce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams, link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti. Nejpozději v pátek před konáním akce.

Tímto webinářem volně navážeme na akci, kterou jsme pro vás pedagogy uspořádali 24. ledna za účasti lektorek z MENDELU Brno a z projektu Zachraň jídlo. V připravovaném webináři téma doplníme o otázku potravinové bezpečnosti. I tentokrát vám budeme chtít připomenout již dostupné metodické materiály k předcházení vzniku odpadů na platformě projektu Recyklohraní. Cíleně jsme tuto prezentaci zařadili do druhé části programu. Pokud jste ji od nás slyšeli už v lednu, můžete se po první přednášce odpojit. 

Tematicky je webinář zaměřen především na pedagogy 2. stupňů ZŠ a SŠ, ale věříme, že podnětné informace při něm získají i pedagogové vyučující mladší žáky. 
Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA. Kompletní pozvánku najdete zde. Níže shrnujeme základní body programu:

Program webináře:

  • Potravinová bezpečnost jako klíčový faktor udržitelnosti; PhDr. Dagmar Milerová Prášková, Institut Cirkulární Ekonomiky
  • EKOABECEDA aneb Umíme žít bez odpadů?, Hana Ansorgová, ředitelka Recyklohraní, o.p.s.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Těšíme se na další naše společné vzdělávací setkání a přejeme vám hodně zdraví a energie.

Váš tým Recyklohraní

 

Webinář je součástí projektu EKOABECEDA – Umíme žít bez odpadu? podpořeného Hl. městem Praha a dále projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.A projekt č. 1210100048. Účastnit se mohou nejen pedagogové z Prahy, ale z celé republiky. 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.