Novinky a aktuality

Svozy můžete objednávat už jen do 11. června

Dovolujeme si vás upozornit, že termín pro poslední objednávky svozů baterií, mobilních telefonů a tonerů do tiskáren v letošním školním roce je 11. června 2021. Jedině tak vám můžeme garantovat, že svozy proběhnou ještě před začátkem prázdnin.

Další možnost objednat svozy budete mít od 23. srpna 2021, tedy v posledním srpnovém týdnu před začátkem nového školní roku.

Ještě připomínáme, že tato informace se netýká elektra – jak od nás již víte, objednávky svozu elektra je možné do našeho systému zadávat jen v době sběrových kampaní (jarní a podzimní).

I na příští školní rok pro vás chystáme sběrové kampaně se soutěžemi zaměřenými na baterie, malé elektro a mobilní telefony. Nejpozději v posledním srpnovém týdnu vás seznámíme s termíny a pravidly.

Moc vám děkujeme za vaši záslužnou činnost, když žáky a studenty vedete k odpovědnému přístupu k životnímu prostředí, a že ve vaší škole třídíte.

Kdyby Vás cokoliv zajímalo, jsme Vám k dispozici na našich kontaktech. Sledujte také naše webové stránky a FB profil, kde pravidelně zveřejňujeme aktuální informace pro školy zapojené do programu Recyklohraní.

Přejeme vám krásné červnové dny. 

Váš tým Recyklohraní

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.