Novinky a aktuality

Aktuálně z Recyklohraní – nové úkoly, sběr mobilů a posunuté termíny

Dnešní doba nepřeje plánování. Není to tak dávno, co jsme doufali, že od ledna budou školy fungovat opět prezenčním způsobem. Bohužel COVID tomu nepřeje. To nás vede k tomu opět přehodnotit plánované kampaně a úkoly Recyklohraní. Věnujte, prosíme, pozornost následujícím řádkům, kde vám změny přiblížíme. 

Od začátku ledna probíhá sběrová kampaň zaměřená na mobily s názvem Starý mobil pro Remobil. Máte možnost v ní vyhrát výlet do science centra a další zajímavé odměny. Tuto kampaň prodlužujeme do konce března 2021. Bližší informace najdete zde.

Připravili jsme pro vás dva zajímavé úkoly, konkrétně úkol Lovci a sběrači aneb Mamutí dopad mobilních telefonů na životní prostředí (zadání je ke stažení zde) a Vymyslete reklamní kampaň, která lidem napoví, jak snížit spotřebu vody (zadání je zde). Oba dva úkoly můžete plnit až do konce března. Připravujeme pro vás také náměty, jak zadání pro tyto úkoly využít při distanční online výuce.

Jarní kampaň ve sběru baterií drobného elektra a baterií stále plánujeme na březen 2021. V dubnu a květnu se budete moci pustit do plnění osvětového úkolu s názvem Recyklovaná šipkovaná, zaměřeného na téma recyklace baterií a elektra. 

Aktuální harmonogram aktivit Recyklohraní v letošním školním roce je k dispozici zde. 

Víme, že to ve školách nemáte vůbec jednoduché. Už to zajistit pro žáky a studenty potřebnou výuku je pořádně náročné. Přesto budeme moc rádi, když nezapomenete na Recyklohraní.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.