Novinky a aktuality

Děkujeme za spolupráci a přejeme hezké léto!

Letošní školní rok byl hodně netradiční. Asi není třeba připomínat, s čím vším jste se ve školách, ale i my v Recyklohraní, museli potýkat. Ale jak se říká – po každém dešti zase vyjde slunce! Čekají vás zasloužené prázdniny a po nich, věříme, přijde zase zcela běžný školní rok. Těšíme se, že přitom budeme s vámi. Posíleni o nové zkušenosti a s novými plány.

 

Dnes vám chceme poděkovat za celoroční aktivitu. Za to jak s žáky a studenty plníte osvětové úkoly, zajímavým způsobem vedete výuku ekologické výchovy, sdílíte zkušeností ze své pedagogické praxe a podporujete třídní baterií a elektra u vás ve škole. Především však děkujeme za to, že s Recyklohraním zůstáváte i ve složitějších časech.

Upřímně se omlouváme za komplikace ke konci školního roku, které jsme mnohým školám způsobili uzavřením katalogu odměn. Jak už jsme psali, ekonomická krize se citelně dotkla i našich dlouholetých partnerů. Tyto poměrně razantní kroky byly nezbytné, abychom program Recyklohraní aneb Ukliďme si svět udrželi i v období, kdy se výrazně snížila finanční podpora. Vždy jsme však postupovali v souladu s pravidly projektu.

Můžeme vás ujistit, že s novým školním rokem 2020/2021 se znovu naplno rozjedou osvětové, vzdělávací i sběrové aktivity Recyklohraní. Cítíme obrovskou zodpovědnost, aby i bez katalogu odměn pro vás spolupráce s Recyklohraním zůstala smysluplnou a obohacující. Letošní prázdniny pro nás v Recyklohraní budou hodně pracovní. A když to dobře dopadne, v novém školním roce náš vzdělávací program rozšíříme o další zajímavé, a především potřebné téma. Na konci srpna vám vše upřesníme a také vám již zašleme konkrétní informace ohledně organizace, sběru a osvětových aktivit Recyklohraní v nadcházejícím školním roce.

A ještě jedna praktická informace – po dobu letních prázdnin svozy baterií ani elektrozařízení neprobíhají. Zajistíme je pro vás až od 24. 8. 2020. Také objednané odměny, které nedorazí do konce června, budou doručeny až na začátku záři. Informace k čerpání odměn do 30.6. 2020 najdete zde.

Mějte se krásně a těšíme se na další spolupráci.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.