Novinky a aktuality

Objednejte si své zasloužené odměny u Recyklohraní včas!

Zkontrolujte svá bodová konta u Recyklohraní a objednejte si včas zasloužené odměny. Body připsané ve školním roce 2016/2017 expirují ke dni 30. června 2019, takže pozor ať je využijete. Byla by jich škoda.

Jsme rádi, že vám za aktivní účast v programu Recyklohraní rostou vaše bodová konta, za které si pak s vašimi žáky či studenty můžete objednávat odměny – například knížky, pomůcky, výtvarné či sportovní potřeby atd.

Pozor však na expiraci bodů! Mají omezenou životnost. To znamená, že body připsané ve školním roce 2016/2017, expirují ke dni 30. června 2019. Prosím proto, zkontrolujte platnost svých bodů a včas si za ně objednejte odměny. Můžete si za ně předplatit také lektorské programy na další školní rok – zejména Mladého vědce pro II. stupeň ZŠ.

Byla by škoda, kdyby vám body propadly. Využít je můžete až do 30. června (=do tohoto termínu můžete posílat objednávky, které vám budou kladně vyřízeny). Po tomto termínu body „k exspiraci“ propadávají. Stav svého konta zjistíte hned po přihlášení do profilu školy na www.recyklohrani.cz.   

Poznamenejte si též termín 7. června 2019. Pokud si chcete objednat z katalogu odměn a chcete mít garanci, že vám budou doručeny do konce školního roku, pak tak učiňte do 7. června. Stejný termín platí pro objednání svozu elektrospotřebičů, baterií a tonerů – pokud chcete, aby byl svoz realizován ještě tento školní rok, je třeba si ho objednat do 7. června. Jinak nemůžeme vyřízení objednávek v letošním školním roce garantovat a budou vyřízeny až v září 2019.

A poslední upozornění – zadání k poslednímu osvětovému úkolu letošního školního roku s názvem Člověče, nezlob se a recykluj najdete zde. Moc se těšíme na vypracovaná zadání.

Kdyby Vás cokoliv zajímalo, jsme Vám k dispozici na našich kontaktech.

Přejeme vám krásné májové dny. Váš tým Recyklohraní.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.