Novinky a aktuality

Vítězné školy jely do ZOO

Tři ze čtyř vítězných škol 8. ročníku sběrové soutěže „Věnuj mobil a pojeď do ZOO“ si během května a června už vybraly své výhry. 

 

 

Venuj_mobil-ZOo_ZS Lesany_foto (13)Žáci ZŠ Merklín (Karlovarský kraj), ZŠ a MŠ Lešany (Středočeský kraj) a ZŠ Pardubice, J. Ressla (Pardubický kraj) navštívili moderní recyklační linku drobných elektrospotřebičů společnosti Enviropol a třídičku ASMJ v Jihlavě a užili si i pohodový den v jihlavské zoologické zahradě. Děti ze ZŠ Velké Meziříčí (Vysočina) se z provozních důvodů na svůj výlet chystají až po prázdninách.

Letos bylo ze 121 zapojených škol celkem svezeno 9 412 kusů mobilních telefonů. Kritériem pro vyhodnocení vítěze byl přepočet sesbíraných mobilních telefonů na žáka pro tři školská zařízení bez ohledu na počet žáků a pro jednu školu s více než 400 žáky.


Ještě jednou vítězům gratulujume a ostatní bychom rádi motivovali, aby se také zapojili do dalšího ročníku, který nás opět v příštím školním roce čeká - tradičně se sběrem mobilů v lednu 2019. 

Na ilustačních fotografiích jsou žáci všech tří výše uvedených škol.

Venuj_mobil-ZOO_ZS_Merklín_foto (60)

Venuj_mobil-ZOO_ZS_Merklín_foto (28-web

Venuj_mobil_ZOO_ZS_Pardubice J (61)-webVenuj_mobil_ZOO_ZS_Pardubice J (29)-webVenuj_mobil_ZOO_ZS_Pardubice J (24)-webVenuj_mobil-ZOO_ZS_Merklín_foto (8)-webVenuj_mobil-ZOO_ZS_Merklín_foto (7)

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.