Novinky a aktuality

Posledním dnem pro objednávky svozů a odměn z katalogu je 8. 6.

S koncem školního roku se blíží také poslední možnost objednávky svozů elektrozařízení, tonerů a barerií tak, aby byly do prázdnin vyřízeny. Posledním možným termínem je 8. červen. Věnujte také pozornost bodovému kontu v profilu školy na www.recyklohrani.cz. Pokud jsou zde vyčísleny body k exspiraci (= blíží se konec jejich tříleté životnosti), je třeba je proměnit za odměny v katalogu do 30.6.2018. Budeme rádi, když tak získáte zaslouženou odměnu za svou aktivitu v projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět. 

 

 

 

Aby byly svozy realizovány ještě do prázdnin, je nutné objednat je nejpozději do 8. 6. 2018 včetně. 
Svozy objednané po tomto datu budou realizovány obvyklým způsobem až v příštím školním roce (od 27. 8. 2018).

Standardní doba dodání odměn jsou 3 týdny. Prosíme, objednejte si tedy své odměny včas, optimálně do uvedeného 8. června 2018.
Objednávky budeme sice nadále vyřizovat i po tomto datu, nicméně dodání některých odměn může trvat déle, a proto některé objednávky po tomto datu mohou být expedovány až v září. 

V souvislosti s objednáváním odměn upozorňujeme na exspiraci bodů (končící 3letá platnost) připsaných ve školním roce 2015/16. Body připsané na účet školy v tomto období pozbývají platnost dnem 30. června 2018. Nenechte své body propadnout a vyberte si za ně odměnu z našeho katalogu. Množství bodů, kterým končí platnost, se zobrazí ihned po přihlášení se do systému jako body k exspiraci. 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.