Novinky a aktuality

Jak si výhodně poradit s prázdnými tonery a cartridgemi

Počítačové tiskárny jsou neodmyslitelnou součástí školního vybavení a občas vyvstává otázka – co s jejich náplní, když doslouží. Každý rok totiž končí na skládkách s nebezpečným odpadem zhruba 500 milionů cartridgí a tonerů.

Připomínáme Vám proto jednoduchý a ekologický způsob recyklace použitých cartridgí a tonerů prostřednictvím Recyklohraní a společnosti Cart4Future, za nějž můžete získat zajímavou 20% slevu při nákupu v e-shopu www.dumtoneru.cz.

 

Vše je úplně zdarma. Po registraci do projektu dostanete zdarma sběrný box, který bude po naplnění odvezen k recyklaci (opět zdarma) a navíc za to pokaždé obdržíte bonusové body. 
Nasbírané body můžete vyměnit za dárky z katalogu odměn. 

Získáte také slevový kód na 20% slevu při nákupu repasovaných a kompatibilních cartridgí/tonerů v e-shopu www.dumtoneru.cz.

Jestliže vás tato možnost zaujala, bližší informace naleznete na www.cart4future.cz, nebo napište na e-mail info@recyklohraní.cz.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.