Novinky a aktuality

Dárek pro vás!

Vzdělávací program Recyklohraní aneb Ukliďme si svět slaví letos 10 let od svého vzniku. A stále přichází s dalšími zajímavými nápady, jak vést děti a mládež zábavnou formou k ekologické výchově a recyklaci tak, aby se stala každodenní součástí života. Jednou z takových aktivit je nový díl výukového materiálu „EKOABECEDA“ s podtitulem „Umíme žít bez odpadů?“, s nímž se můžete podrobně seznámit na bezplatných seminářích, které se až do konce listopadu postupně konají ve všech 14 krajích republiky.  

 

 

Součástí nového dílu EKOABECEDY - "Umíme žít bez odpadů?" jsou výše zmiňované semináře pro pedagogy a další pracovníky mateřských, základních a středních škol, které ukazují, jak lze atraktivním způsobem začleňovat téma předcházení vzniku odpadů do výuky. Aby pedagogové snáze zaujali i nejmenší děti, naučí se mimo jiné jak je možné využít příběhy ze známých pohádek – O Budulínkovi či Červené Karkulce.

Semináře nejsou zpoplatněny, o možnosti přihlášek a zbývajících volných kapacitách v jednotlivých krajích zjistíte více na www.recyklohrani.cz anebo na info@recyklohrani.cz

Nová EKOABECEDA – „Umíme žít bez odpadů“ (stejně tak jako předchozí díly) spolu s novými inspirativními výukovými materiály Ministerstva pro životní prostředí „PVO - Jak předcházet vzniku odpadů“ je také volně ke stažení na našich stránkách http://www.recyklohrani.cz/cs/ekoabeceda/category/8

 

Ilustrační foto ze seminářů v Praze a ve Středočeském kraji

 

 

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.