Novinky a aktuality

Kraj Vysočina, Ecobat a Recyklohraní aneb Ukliďme si svět, vyhlašují sběrovou soutěž

na podporu třídění a recyklace baterií a akumulátorů:

RECYKLOBRANÍ

Otevírá se Vám další možnost, jak získat zajímavé odměny a body „na víc“, stačí jen sbírat baterie. Zúčastnit se mohou všechna školská zařízení z Kraje Vysočina zapojená do programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět.

Soutěž probíhá od 1. ledna do 30. června 2017, je vyhlášena ve třech soutěžních kategoriích a výsledky budou zveřejněny do 31. 7. 2017. Odměny pro první tři školy v každé kategorii budou předány na slavnostním vyhlášení dne 7. 9. 2017 při příležitosti oslav Evropského dne recyklace baterií na Krajském úřadě Kraje Vysočina v Jihlavě.

Kompletní informace naleznete v sekci Ke stažení (Materiály k projektu) a případné dotazy rádi zodpovíme na emailové adrese info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887.

Připomínáme také výjezdní program pro základní školy Recyklace hrou. Ještě jsou 2 volná místa pro ZŠ v rámci výjezdů v období do letošních velikonoc. Naši lektoři přijedou dětem ukázat, proč a jak se dá efektivně recyklovat.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.