Novinky a aktuality

Druhý letošní úkol je tu

Nejprve bychom vám chtěli poděkovat za aktivní zapojení do prvního letošního úkolu, který se zabýval problémem recyklace baterií a byl spolupřipravován se společností Ecobat. Zpracování úkolu nám zaslalo 565 škol a celkem jsme mezi vás rozdali více než 147 000 bodů.

Nicméně určitě se již těšíte na další letošní úkol, který vyhlašujeme ve spolupráci se společností Cart4Future.

Společnost Cart4Future se zabývá recyklací tonerů a tudíž se v tomto duchu nese celý úkol, který se jmenuje Staň se tiskařem aneb dostaň písmo na papír! Úkolem vás bude opět provázet Katka a Honza, kteří zkoumají různé techniky tisku a kopírování a zaobírají se otázkou likvidace tonerů a inkoustových kazet.

Více informací k úkolu, zadání jednotlivých skupin a další naleznete ve svých profilech.

Termín ukončení úkolu je 31. ledna 2017. Úkol bude následně vyhodnocen do 20. února 2017.

POZOR! Aktuálně jsme upravili systém odevzdávání úkolu. Úkol je nutné zaslat přes webové rozhraní na stránkách www.recyklohrani.cz. Úkol můžete v rámci termínu jakkoliv upravovat, tzn. opakovaně mazat a nahrávat nové upravené soubory a to až do ukončení termínu úkolu. Následně již není možné soubory měnit.

Nezasílejte nám své vypracované úkoly e-mailem. Takto doručené úkoly nebude možné vyhodnotit a připsat na váš účet příslušný počet bodů.

Děkujeme za pochopení

Těšíme se na vaše zpracování.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.