Novinky a aktuality

V rámci projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět lze nyní sbírat i prázdné tonery a cartridge

Únorovou novinkou v projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět je možnost sbírat kromě použitých baterií a vysloužilých drobných elektrospotřebičů i prázdné laserové tonery a inkoustové cartridge. Reagujeme tak na vaši velkou poptávku v lednovém dotazníku.

Máte-li zájem na škole sbírat prázdné laserové tonery a inkoustové cartridge, stačí nám napsat na info@recyklohraní.cz. Do mailu prosím uveďte své IČ a objednávaný počet sběrných boxů. Velikost boxu je 65x40x35 cm. Chcete-li objednat více kusů, zvažte prosím, zda je opravdu využijete.

Sběrem cartridgí a tonerů získáte 5 bodů za každý kus, který je originální (repasované tonery jsou většinou znehodnoceny neodborným plněním), nepoškozený a použitelný pro další repasi. K ekologické likvidaci ale můžete odevzdat všechny tonery a cartridge. Repasované nebo poškozené kusy nebodujeme a likvidujeme je na vlastní náklady. O kvalitě tonerů a jejich bodovém ohodnocení rozhoduje zpracovatel na základě fyzické kontroly dodaných kusů.

Školy, které sběrný box na laserové tonery a inkoustové cartridge již vlastní, budou automaticky zahrnuty do programu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět. Doposud získané body od společnosti Cart4future, s.r.o. budou přepočteny na body udělované v projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět a přičteny na bodový účet vedený v této soutěži.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.