Novinky a aktuality

Pozvánka na výstavu Umění v recyklaci

Od března 2012 je nově otevřena Galerie umění pro děti (GUD), ve které právě probíhá do 17. června 2012 výstava Umění v recyklaci. Projekt Recyklohraní je odborným partnerem této výstavy pro téma recyklace a vytvořilo speciální  informační panely, které jsou součástí expozice.

V této galerii je unikátní to, že děti se mohou stát spolutvůrci výstavy. Vystavená díla nemají definitivní podobu. Umělci koncipovali pro tuto galerii své instalace tak, aby na nich děti mohly dále aktivně pracovat, prožily si použitý materiál, zkusily si výtvarnou techniku, rozvíjely náměty svou fantazií, intenzivně zapojily všechny smysly. Děti pracují s materiály určenými k recyklaci, jako jsou PETlahve či staré noviny. 

Budeme rádi, když tuto výstavu s dětmi navštívíte, návštěvu zdokumentujete a fotografie nám zašlete. Zaslané fotografie zveřejníme na našich webových stránkách. 

Adresa je GUD Galerie umění pro děti, nám. Franze Kafky 24/3 110 00 Praha 1, tel.: 732 513 559.

Otevírací doba je každý den kromě pondělí od 10.00 do 20.00 a vstupné pro školní skupiny činí 30 Kč za dítě. V rámci školního programu je nutné se objednat na výše uvedém telefonním čísle.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.