Novinky a aktuality

Pozvánka na akci Najdi si svůj červený kontejner

Vážení účastníci projektu Recyklohraní, dovolujeme si Vás pozvat na zábavně - osvětovou akci Najdi si svůj červený kontejner. Cílem je opět zábavnou formou informovat žáky o potřebě sběru a ekologické likvidace vysloužilých elektrospotřebičů a zejména o červených stacionárních kontejnerech na drobné elektro.

Akci pořádá ve spolupráci s projektem Recyklohraní nezisková společnost Asekol, s.r.o., zabývající se zpětným odběrem a recyklací elektroodpadu. 

Pro zúčastněné třídy bude připraveno množství soutěží a atrakcí s důrazem na ekologickou výchovu. Každé třídě se budou věnovat dva promotéři, kteří je provedou celým programem, kvízy i doprovodnými disciplínami. Žáci se zde dozvědí či připomenou nejen odpovědi na otázky „Proč nesmím vyhodit vysloužilý elektrospotřebič do popelnice?“ nebo „Kde ho mohu odevzdat k recyklaci?“. Více informací o akci naleznete na www.cervenekontejnery.cz

V souvislosti s touto akcí bude také v dubnu vyhlášen v Recyklohraní nový úkol.

Termíny a místa konání naleznete ZDE. Čas konání je vždy od 9h do 17h. Podrobnější informace budeme průběžně rozesílat emailem. 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.