Novinky a aktuality

Předávání dárkových šeků vítězům Velké podzimní soutěže ve sběru elektra

Společnost Asekol se rozhodla zorganizovat sérii slavnostních předání dárkových šeků výhercům této soutěže. Předávání probíhá v rámci krajů s účastí Recyklohraní, zástupců společnosti Asekol a krajských zástupců. Zatím předání proběhlo ve třech krajích (Liberecký, Ústecký, Jihomoravský).

Jako první byly šeky předány v Ústeckém kraji, ze kterého je i absolutní vítěz soutěže - ZŠ a MŠ Liběšice. Předávání proběhlo 21. února 2012 v budově vítězné školy. Samozřejmě byly přítomny i školy, které skončily na druhém a třetím místě - ZŠ Měcholupy a ZŠ a MŠ Sulejovice.

22. února 2012 byl šek předán ZŠ a MŠ Studenec, která zvítězila v Libereckém kraji.

Zatím poslední předání proběhlo v Jihomoravském kraji 2. března 2012 v budově Krajského úřadu. Kromě výherců z tohoto kraje - ZŠ a MŠ J. A. Komenského Žeravice, ZŠ a MŠ Vojkovice a ZŠ Sulíkov, se zůčastnily také tři školy, které byly vylosovány mezi "Šťastných 10"  - ZŠ Bukovina, ZŠ Újezd a ZŠ a MŠ Oleksovice.

Fotografie z předávání naleznete ve fotogalerii a také na našem Facebooku.

Další předání proběhne 9. března 2012 na Krajském úřadě Zlínského kraje a ve stejném datu také na Krajském úřadě kraje Vysočina v Jihlavě. Fotografie z těchto předání budou také postupně zveřejněny.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.