Novinky a aktuality

Celoroční hra se blíží ke konci. Nepropásněte důležité termíny!

S blížícím se koncem školního roku také pomalu vrcholí i Celoroční hra v Recyklohraní. Už jen necelý měsíc máte na to, abyste ještě mohli vylepšit bodové konto vaší školy a umístit se mezi nejaktivnějšími školami tohoto ročníku.

O pořadí v Celoroční hře rozhoduje vaše aktivita ve sběru baterií, elektra, tonerů, mobilních telefonů a při plnění osvětových úkolů. Za které aktivity ještě můžete získat cenné body do letošního ročníku?

  • Za objednávky svozů mobilních telefonů, baterií a tonerů, které zadáte nejpozději do pátku 19. dubna 2024, započítáme body ještě do výsledků letošní Celoroční hry. Za svozy objednané později budou po 1. červnu započítány body do Celoroční hry školního roku 2024/25.
  • Za splnění a zaslání dokumentace k osvětovým úkolům - tj. nyní do konce dubna za probíhající úkol Pojďme léčit českou krajinu, případně též za poslední, květnový úkol, který bude zaměřený na předcházení vzniku odpadu z potravin. Pozor, dokumentaci k němu byste museli vložit nejpozději do 10. května 2024. Tento úkol můžete plnit i později, resp. do konce školního roku, ale body už započítáme do příštího ročníku.
  • Za odučení kapitoly EKOABECEDY nebo zaslání článku o aktivitě školy v rámci Recyklohraní v místním nebo regionálním periodiku. Tyto podklady můžete vložit po přihlášení do systému také jen do 10. května 2024.
  • Za odevzdání závěrečné zprávy o splnění Celoročního cíle. To platí pouze pro školy, které se do jeho plnění přihlásily, a těm zašleme v nejbližší době podrobné instrukce, jak na to.
  • Na školní konta jsou školám body připisovány za aktivitu v období od 16. 5. 2023 do 15. 5. 2024. Ve čtvrtek 16. května 2024 vaše bodová konta uzavřeme, vyhodnotíme a začátkem června je vynulujeme. Body za objednávky a splněné úkoly, které zrealizujete až po výše uvedených termínech, se vám automaticky započítají do Celoroční hry 2024/2025, kterou všechny školy začínají od nuly, ze stejné startovní čáry.

Ještě připomínáme, že školy, které se v žebříčku Celoroční hry umístí na 1. až 400. místě, od nás získají diplom a odměnu. Vedle celostátního žebříčku vyhlásíme také pořadí v jednotlivých krajích. Podrobná pravidla Celoroční hry najdete zde, stejně jako sazebník pro přidělení bodů. Aktuální stav bodového konta a umístění v pořadí škol najdete také na vašem školním účtu po přihlášení.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.