Novinky a aktuality

  • 02
    02

    Plakát na podporu kampaně Věnuj mobil

    Pro podporu sběrové kampaně Věnuj mobil jsme pro vás připravili graficky povedený plakát. Budeme rádi, pokud jej vyvěsíte a podpoříte tak sběr vysloužilích mobilních telefonů. Plakát je ke stažení zde. Děkujeme

  • 15
    01

    Věnuj mobil a pojeď do Zoo

    Recyklohraní aneb Ukliďme si svět spolu se společností Asekol vyhlašuje nový, již 6. ročník tradiční kampaně Věnuj mobil. Stejně jako minulý rok, opět můžete získat za každý odevzdaný mobilní telefon 3 body na váš účet v programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět a dále navíc můžete vyhrát výlet pro jednu třídu s exkurzí na recyklační linku a návštěvu zoologické zahrady v Jihlavě.

  • 03
    09

    Úkol - Kam s ní? Kdo to vi?

    Tak už je zase po prázdninách a RECYKLOHRANÍ vás opět zve – hledat, pátrat, objevovat, zkoumat, zkoušet a bavit se!

  • 01
    09

    Podzimní sběrová kampaň se soutěží

    Rok 2015 je 10. jubilejní pro sběr a recyklaci starých elektrospotřebičů a 9. září slavíme 1. evropský den recyklace baterií. A jak jinak, než sběrem? Budeme rádi, když se připojíte!

  • 28
    08

    Recyklohraní ve školním roce 2015/2016

    Nový školní rok je tu a s ním začíná i 8. ročník programu RECYKLOHRANÍ aneb Ukliďme si svět. Opět bude naším cílem přinášet Vám náměty pro výuku EVVO zábavnou pro děti a efektivní pro Vás.

  • 19
    08

    Výsledky soutěže pro střední školy Recyklace v praxi

    S velkým zpožděním přinášíme výsledky soutěže pro střední školy, nazvanou Recyklace v praxi.

  • 03
    07

    Děkujeme :)

    Milí přátelé, sedmý školní rok vzdělávacího programu Recyklohraní je minulostí. Děkujeme za Vaši aktivní podporu pro třídění a recyklaci obalů, baterií i elektrozařízení.

  • 03
    07

    Výsledky posledního úkolu

    Jaké domácí práce děti baví?

  • 01
    06

    Akce Seber si tablet

    Měníte přes léto výpočetní techniku ve Vaší škole? Využijte možnosti odevzdání vysloužilých počítačů a zapojte se do slosování o 5 tabletů. Společnost ASEKOL  vyhlašuje soutěž na podporu sběru počítačů a přes léto otevírá objednávkový systém.

  • 22
    05

    Výsledky soutěže Věnuj mobil

    Máme pro vás výsledky a přehled o tom, jaký byl již V. ročník soutěže Věnuj mobil.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.