Novinky a aktuality

Vyhodnocení soutěže "Věnuj mobil"

Soutěž VĚNUJ MOBIL A VYHRAJ VÝLET PRO SVOU TŘÍDU již má své vítěze! V rámci této akce, kterou vyhlásila společnost Asekol v říjnu letošního školního roku 2010/11, odevzdalo 422 škol více než 40 000 vysloužilých mobilních telefonů!

Připomínáme, že přihlášku do soutěže bylo potřeba zaslat do 31. října 2010 na email info@recyklohrani.cz. V příhlášce byl uveden velmi důležitý údaj - aktuální počet žáků školy. Na základě těchto údajů byl pak celkový počet odevzdaných mobilních telefonů přepočítán na jednoho žáka školy.
A zde již máme vítěze...GRATULUJEME!!!

1.místo - ZŠ a MŠ Velké Meziříčí, Lhotky 42

23 žáků této školy nasbíralo 712 vysloužilých mobilů, to jest v přepočtu 30,9 ks na jednoho žáka školy! Tato škola vyhrává dvoudenní výlet dle svého výběru pro 30 žáků.

2.místo - ZŠ Líšnice

42 žáků školy odevzdalo celkem 746 vysloužilých mobilů, což je v přepočtu na jednoho žáka 17,7 ks a vyhrávají celodenní výlet dle svého výběru pro 30 žáků.

3.místo - ZŠ Royal Rengers při výukovém středisku Víteček

Pouhých 10 žáků této školy odevzdalo 125 vysloužilách mobilů, tedy 12,5 ks na jedoho žáka této školy a vyhrávají vstupenky pro 30 žáků na akci dle svého výběru.

Výhry budou v podobě šeků předány vítězným školám 20.4.2010 na tiskové konferenci v Praze.

Odevzdané mobilní telefony jsou určeny k recyklaci. Určité množství z nich společnost Asekol,s.r.o. na své náklady opraví a poskytně jako dar do dětských domovů v České republice.

Děkujeme všem zůčastněným a jěště jednou gratulejeme vítězům!

Celkový přehled soutěžních výsledků je k nahlédnutí zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.