Novinky a aktuality

EKOUČITEL pokračuje – dokumentaci zasílejte do 20. dubna

Tato zpráva je určena především těm z vás, kteří se aktivně zapojujete do projektu Ekoučitel a usilujete o zisk certifikátu EKOUČITEL ROKU 2019/2020. I letos certifikáty udělíme. Jen s ohledem na aktuální nouzový stav upravujeme podmínky pro jeho získání.

Kvůli bezpečnostním opatřením proti šíření koronavirové infekce, jejichž součástí je od poloviny března 2020 též uzavření základních a středních škol a také mnohých mateřských škol, jsme nuceni upravit pravidla projektu EKOUČITEL ROKU 2019/2020. Podrobné znění aktuálních pravidel a podmínek najdete v odkazech zde. Základní fakta jsou tato:

  • I nadále platí, že certifikát EKOUČITEL ROKU 2019/2020 získá každý pedagog, který splní požadované podmínky. Ty jsme však upravili, aby bylo reálné je v daném termínu splnit. Termín pro dodání dokumentace o jejich splnění zůstává stejný a to do 20. dubna 2020.
  • Certifikáty budou předány v červnu 2020. Stále platí, že čtyřicet nejaktivnějších pedagogů bude navíc oceněno formou 500 bodů do programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět. 
  • Vzhledem k nejasné prognóze ohledně ukončení nouzového stavu v letošním roce neudělíme titul EKOUČITEL ROKU 2019/2020. 

 Případné dotazy a hotové výstupy dokládající splnění kritérií (podmínek) směřujte na e-mail info@recyklohrani.cz. K dispozici jsme též na telefonním čísle 739 280 887.

Budeme moc rádi, když to nevzdáte, a i v této situaci o zisk titulu EKOUČITEL ROKU zabojujete. Jsme přesvědčeni, že ve školách děláte spoustu skvělé práce a certifikát by pro vás mohl být zaslouženou odměnou. Ještě připomínáme, že pro ty z vás, kteří se ekologické výchově aktivně a se zaujetím věnujete průběžně, bude splnění podmínek skoro hračka :-).

Rozloučíme se s vámi citátem Alberta Einsteina: „Nejvýznamnějším uměním učitele je probouzet v žácích radost tvořit a poznávat.“ Držíme vám palce ať se vám to krásně daří :-)

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.