Novinky a aktuality

Zapojte se do podzimní sběrové soutěže a získejte body navíc. Ve hře je i extra prémie pro nejaktivnější školy z každého kraje

Podzimní sběrová kampaň se soutěží byla zahájena. Až do 15. listopadu se mohou školy v programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět zapojit do soutěže ve sběru baterií a akumulátorů (vyhlašuje partner ECOBAT) a sběru drobných elektrospotřebičů (vyhlašují partneři ASEKOL a ELEKTROWIN).

Za každý sebraný kilogram baterií v době soutěže obdrží školy extra body na své konto, za které si mohou v katalogu odměn pro žáky či studenty vybrat zajímavé odměny. Nejlepší škola ve sběru baterií v každém kraji (v přepočtu kilogramů baterií na žáka) získá na svůj účet 2 000 bodů.  

U sběru elektra jsou dvě soutěžní kategorie: Nejlepší školy v každém kraji (v přepočtu kg/na žáka školy) bez rozdílu počtu žáků získají na účet školy za 1. místo 1 500 bodů a za 2. místo 1 000 bodů. V druhé kategorii jsou ještě samostatně hodnoceny větší školy s více než 300 žáky. V této kategorii získá nejlepší škola v kraji na účet školy 1 500 bodů.

Podzimní sběrová kampaň se soutěží probíhá od 21. 8. do 15. 11. 2018. Vyhodnocení soutěže a vyhlášení výsledků se uskuteční do 10. 1. 2019.

Detailní informace a pravidla soutěže najdete zde.

Chcete podpořit sběr na škole a třeba i informovat občany v okolí školy? Plakáty využitelné k těmto účelům jsme vám poslali v posledním srpnovém týdnu poštou. Případně si je také můžete stáhnout na www.recyklohrani.cz v sekci „Ke stažení“ a vytisknout. Když spolu se svými žáky vytvoříte vlastní plakát, můžete jej zúročit hned 2x. Na podporu kampaně i pro splnění prvního letošního úkolu – více informací naleznete zde.

Jak se zapojit do soutěže? SNADNO!

Do soutěže se zapojíte, když obvyklým způsobem objednáte svoz prostřednictvím formuláře na webu www.recyklohrani.cz. Více informací Vám poskytneme na emailové adrese info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887, kde zodpovíme všechny Vaše dotazy.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.