Novinky a aktuality

  • 22
    03

    Svozy elektra a baterií o velikonočních prázdninách

    Z důvodu velikonočních prázdnin na školách, které připadají letost na 1. a 2. 4., budou poslední svozy elektrozařízení i baterií uskutečněny ve středu 31.3.2010 a opět zahájeny až po prázdninách v úterý 6.4.2010. Děkujeme za pochopení a přejeme všem příjemné Velikonoce!

  • 22
    03

    POZOR - Nenaplněné boxy s bateriemi

    Na základě opakujících se svozů poloprázdných boxů s použitými bateriemi jsme byli nuceni přistoupit k následujícím opatřením. Odevzdá-li škola box o minimální hmotnosti 20 kg obdrží za 1kg 5 bodů. Odevzdá-li škola box o hmotnosti 13 - 19 kg získá za každý 1 kg 4 body. Škola která odevzdá box o hmotnosti nižší než je 13 kg získá za každý 1 kg POUZE 2 body. Děkujeme za pochopení.

  • 18
    03

    Další lokality Muzea spotřebičů

    Muzeum spotřebičů, které v současné době můžete naštívit v odletové hale terminálu 2 na Ruzyňském letišti v Praze, bude možné v roce 2010 naštívit také na těchto lokalitách Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme příjemný zážitek!

  • 09
    03

    Vyhodnocení úkolu Ideální spotřebič

    V této tabulce naleznete seznam (IČO), všech 584 škol,které nám zaslaly svůj "Ideální spotřebič". Jde o všechny práce odeslané mailem, nebo přes naše webové stránky a školám jsme připsali 80 bodů za splnění úkolu. Pokud jste úkol jedním z výše uvedných způsobů poslali a IČO vaší školy není uvedené v tabulce, znamená to, že vaše práce se k nám bohužel nedostala. V tom případě nás prosím neváhejte kontaktovat na naší lince Recyklohraní 844 100 101 a věřím, že se nám podaří nedorozumění vyřešit. Školy oceněné bonusy a vítězné práce budou zveřejněny do 17.3.2010. Všem zúčastněným školám děkujeme a těšíme se na další spolupráci!

  • 08
    03

    Cesta odpadů - 2. část detektivně zeměpisného úkolu

    Recyklohraní má pro vás nový soutěžní úkol! Navazuje na skupinový, detektivně zeměpisný úkol MAPA, který jste plnili v minulém pololetí letošního školního roku 2009/10. Společnost Eko-Kom vyhlašuje pro všechny detektivy další úkol s názvem CESTA ODPADU.Zvládnete vypátrat co se děje s odpady po jejich odložení do kontejnerů? Kudy a kam vede jejich "recyklační" cesta? Přesné zadání úkolu, způsob zpracování a jeho odeslání si můžete stáhnout zdenebo ve složce Aktuální úkoly. Úkolu se mohou samozřejmě zúčastnit i školy, které neplnily úkol MAPA! Všem detektivům peřejeme hodně štěstí!

  • 18
    02

    Dočasný výpadek v objednávce odvozu elektra

    Vážení účastníci Recyklohraní, omluvte prosím dočasný výpadek v objednávkovém systému odvozu elektrozařízení společnosti Asekol. Pracujeme na jeho opravě.Děkujeme za pochopení

  • 12
    02

    Muzeum spotřebičů

    Zveme vás do Muzea spotřebičů, které můžete od 26.1. do 5.4. 2010 navštívit na letišti Praha Ryzyně v odletové hale terminálu 2.Tuto jedinečnou výstavu, díky které se můžete vrátit v historii vývoje elektroniky o více než 100 let zpátky, pro vás připravila společnost Asekol.Přijďte se podívat, pobavit, poučit a získat další body do Recyklohraní! Vstup na výstavu je zcela zdarma a přístupná je 24 hodin denně po celých 7 dní v týdnu. Za návštěvu výstavy můžete získat body do Recyklohraní, když správně zodpovíte soutěžní kvíz k Muzeu spotřebičů. Škola, která zodpoví správně všech 11 otázek získá od společnosti Asekol 250 bodů. Škola, která bude mít v kvízu 1 - 2 chyby získá 200 bodů. Více než 2 chyby budou bohužel bez bodového ohodnocení. Odpovědi na všechny otázky naleznete na výstavě! Vyplněný kvíz - vždy jen jeden za školu - nám můžete zasílat do 6.4.2010 mailem na adresu info@recyklohrani.cz. V případě zájmu si můžete na prohlídku muzea domluvit zdarma našeho průvodce, tuto možnost doporučujeme především základním školám. Pokud budete mít zájem o prohlídku s průvodcem kontaktujte nás prosím alespoň 2 dny dopředu na naší lince 844 100 101. A když už se případně vydáte na letiště, víte, že letiště Ryzyně nabízí školám možnosti velice zajímavých exkurzí? Zajímají vás podrobnosti? Podívejte se zde!

  • 18
    01

    Úkol Recyklohraní - IDEÁLNÍ ELEKTROSPOTŘEBIČ

    Recyklohraní a společnost Asekol vyhlašují v pořadí již 14. soutěžní úkol s názvem IDEÁLNÍ ELKTROSPOTŘEBIČ. Namalujte nebo vyrobte spotřebič podle vašeho gusta, který je va vašich představách ideální! Nebojte se pořádně zapojit fantazii.Vaše práce pak vyfotografujte a pošlete dle pokynů uvedených v podrobném zadání úkolu, které naleznete zde nebo ve složce aktuální úkoly. Každá škola, která se zúčastní, získá 80 bodů. Zároveň jsou vyhlášeny 4 soutěžní kategorie - MŠ,1. stupeň ZŠ,2. stupeň ZŠ a SŠ. Z každé kategorie budou vybrány 3 nejlepší školy. 1.místo získá 1000 bonusových bodů,2.místo 500 a 3. místo 300 bonusových bodů. Na vaše ideální elektrospotřebiče se budeme těšit do 28.2.24:00 hodin!

  • 18
    01

    Vyhodnocení vánočního úkolu - Přání pro Recyklohraní

    Děkujeme všem školám, které se zúčastnily vánočního úkolu a poslaly Recyklohraní PF přáníčko na rok 2010.Dostali jsme je celkem od 541 škol a moc se nám líbila. Seznam všech škol, které zaslaly přání naleznete zde Pokud jste poslali přáníčko a vaše škola není na seznamu,kontaktujte prosím Recyklohraní na čísle 844 100 101. Zároveň gratulujeme školám ohodnoceným bonusem a zajímá-li vás,které to jsou, podívejte se! Bonusových 1000 bodů získaly za vánoční úkol tyto 3 školy: ZŠ Čáslav ZŠ Kateřinice a ZŠ Višňové .

  • 13
    01

    Bodování 13. úkolu - vánoční přání pro Recyklohraní

    Recyklohraní a společnost Ekolamp děkuje všem školám za krásná přání, která jste nám zaslali v rámci plnění 13. úkolu - Vánoční přání pro Recyklohraní.Pilně pracujeme na jejich vyhodnocení a připisujeme body. Celkové vyhodnocení včetně bonusových bodů bude zveřejněno 18.1.2010. Školy, které zaslaly nazdobený a ROZSVÍCENÝ stromeček získaly 100 bodů a nejlepší práce jsou zařazeny do kategorie škol navržených na bonus. POZOR !!! Školy,které zaslaly stromeček, ale nebyl bohužel s rozsvícenými světýlky, získaly pouze 90 bodů a školy, které poslaly sice krásné přání,ale nebyl na něm vůbec stromeček, získaly od Recyklohraní 80 bodů. Neradi přistupujeme ani k takto malým sankcím, ale zadání úkolu je potřeba dodržovat a vzhledem k tomu, že zadavetelem je společnost Ekolamp,jistě chápete, že hrála rozsvícená světýlka velkou roli.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.