Novinky a aktuality

  • 09
    03

    Třetí úkol s ELEKTROWINEM

    Máme tu nové pololetí a s ním i nový úkol. Patronem úkolu je nyní společnost ELEKTROWIN. A co budeme dělat? Hrát si na předky. Ti také využívali sílu vody a větru pro svůj prospěch. Název úkolu zní Zatoč s vodou a větrem.

  • 03
    02

    Konec prvního pololetí

    Skončilo první pololetí, ale nejen to. K poslednímu lednu se nejen rozdalo vysvědčení, ale také to byl termín uzávěrky na objednávky na svoz mobilů a odevzdání úkolu.

  • 09
    01

    Nový rok 2017

    Nejprve dovolte, abychom Vám popřáli vše dobré do nového roku. A jsme rádi, že do něho vstupujeme společně.

  • 20
    12

    Finální výsledky Podzimní sběrové kampaně

    Letošní ročník trval 85 dní. V rámci této kampaně jsme si připomněli 2. ročník Evropského dne recyklace baterií, který připadá na 9. září. 

  • 19
    12

    Krásné Vánoce

    Přejeme vám krásné a pohodové prožití svátků vánočních a vše nejlepší v následujícím roce 2017. Těšíme se na další spolupráci. Tým Recyklohraní

  • 19
    12

    Vánoční provozní doba infolinky

    Během vánočních svátků bude provoz infolinky Recyklohraní omezen.

  • 05
    12

    Recyklohraní v Kladně

    Díky finanční podpoře města probíhá projekt Recyklohraní na ZŠ v Kladně. 1. prosince proběhl workshop a tematické exkurze pro pedagogy, byly vyhlášené nejaktivnější školy a v nejbližších dnech získají odměnu pro své žáky v podobě výjezdních programů Recyklace hrou a Recyklace očima mladého vědce. 

  • 05
    12

    Druhý letošní úkol je tu

    Nejprve bychom vám chtěli poděkovat za aktivní zapojení do prvního letošního úkolu, který se zabýval problémem recyklace baterií a byl spolupřipravován se společností Ecobat. Zpracování úkolu nám zaslalo 565 škol a celkem jsme mezi vás rozdali více než 147 000 bodů. Nicméně určitě se již těšíte na další letošní úkol, který vyhlašujeme ve spolupráci se společností Cart4Future.

  • 01
    12

    Věnuj mobil a pojeď do Zoo 2017

    Recyklohraní aneb Ukliďme si svět spolu se společností Asekol vyhlašuje nový, již 7. ročník kampaně Věnuj mobil a pojeď do ZOO. Jako minulý rok, opět získáte za každý odevzdaný mobilní telefon 3 body na váš účet v programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět a dále navíc můžete vyhrát výlet pro jednu třídu s exkurzí na recyklační linku a návštěvu zoologické zahrady v Jihlavě. Nový ročník probíhá od 1. prosince 2016 do 31. ledna 2017.

  • 30
    11

    UPOZORNĚNÍ na omezení svozů elektrozařízení a baterií ze škol v prosinci 2016

    Blíží se vánoční svátky a s nimi i omezení týkající se termínů svozů jednotlivých recyklačních skupin. Před objednáním svozu pečlivě prostudujte termíny posledních svozů jednotlivých recyklačních společností.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.