Novinky a aktuality

  • 23
    05

    Recyklohraní na Ratolest Festu

    Ještě nevíte, co budete dělat v sobotu 27. května? Co takhle nás vidět konečně na živo? Přijeďte do Prahy na Ratolest Fest, kde budeme mít stánek i my z Recyklohraní.

  • 22
    05

    Třebíč, Varnsdorf, Nový Jíčín i zde: "Přelez, přeskoč, recykluj"

    Přelez, přeskoč, recykluj Tato parafráze slavného citátu zakladatele tělovýchovné jednoty Sokol „Přelez, přeskoč, ale nepodlez“  uvádí seriál zábavně naučných akcí, které ve spolupráci s jednotlivými kraji České republiky připravily společnosti ELEKTROWIN a Ecobat zabývající se zpětným odběrem a recyklací elektropřístrojů a použitých baterií. 

  • 10
    05

    Poslední úkol v letošním školním roce má název: Tajemství červeného kontejneru

    Před odchodem na prázdniny pro vás máme ještě poslední tematické zadání. Úkolem vás opět provede Katka s Honzou, kteří se tentokrát zamýšlejí nad červenými kontejnery. 

  • 04
    05

    Zábavný program v duchu sloganu „Třiďte také elektro!“

      ​ Zábavný program v duchu sloganu „Třiďte také elektro!“ se od května do září stane součástí různých krajských, městských a podobných slavností na řadě míst České republiky. Speciálně pro tento účel nechal ELEKTROWIN a ECOBAT vyrobit jedinečnou atrakci – unikátní překážkovou nafukovací závodní dráhu o rozměrech téměř 12x3 metry.

  • 02
    05

    Třetí úkol za námi

    Tak a máme za sebou třetí úkol. Katka s Honzou a společnost ELEKTROWIN jsou z vašich větrníků a mlýnků nadšeni.  A že jich bylo. Celkem odevzdalo úkol 386 škol, když si vezmete že téměř každá škola vyrobila alespoň 10 větrníků, máme tady celou větrnou hůrku. 

  • 26
    04

    Přelez, přeskoč, recykluj

       ​ Přelez, přeskoč, recykluj Tato parafráze slavného citátu zakladatele tělovýchovné jednoty Sokol „Přelez, přeskoč, ale nepodlez“  uvádí seriál zábavně naučných akcí, které ve spolupráci s jednotlivými kraji České republiky připravily společnosti ELEKTROWIN a Ecobat zabývající se zpětným odběrem a recyklací elektropřístrojů a použitých baterií. 

  • 30
    03

    Úkol v plném proudu - první vodní mlýnky

    A už jsou i první školy, které sestrojily vodní mlýnky. Děkujeme ZŠ a MŠ J.A. Komenského v Novém Strašecí a ZŠ a MŠ Deštná za jejich fotografie. A jak jste zabojovali s vodou nebo větrem vy?

  • 27
    03

    Věnuj mobil a pojeď do Zoo - VYHLÁŠENÍ!!!

    Do celorepublikové kampaně se zapojilo 121 škol a společně odevzdaly k recyklaci a dalšímu využití celkem 8 729 ks mobilních telefonů. Absolutně nejvyšší počet mobilních telefonů v počtu 711 ks nasbírala Základní škola a mateřská škola J. A. Komenského v Novém Strašecím, která se stala také vítězem v kategorii škol s počtem žáků nad 400. 

  • 21
    03

    První odevzdané úkoly

    Ti nejrychlejší již stihli odevzdat aktuální úkol: Zatočte s vodou či větrem! 

  • 20
    03

    Připravujeme novou EKOABECEDU, chcete být u toho?

    Blíží se školní rok 2017/2018 a Recyklohraní bude slavit 10. narozeniny. Všichni máme rádi dárky a tak pro vás jeden také připravujeme. Díky finanční podpoře Státního fondu životního prostředí vzniká nový výukový materiál EKOABECEDA aneb Umíme žít bez odpadů?. 

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.