Novinky a aktuality

Věnuj mobil s Recyklohraním!

Podpořte projekt VĚNUJ MOBIL, získejte body do Recyklohraní a soutěžte o nevšední ceny!

Recyklohraní ve spolupráci se společností Asekol vyhlašuje soutěž na podporu projektu Věnuj mobil.
Cílem je získat k opětovnému využití, případně k recyklaci mobilní telefony, které jinak zůstávají bez využití v domácnostech rodin žáku.

Principem soutěže je sběr co největšího množství mobilních telefonů. Hodnotícím kriteriem bude počet sebraných telefonů v poměru na jednoho žáka školy!

Soutěž „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu“ bude probíhat v I. pololetí školního roku 2010/2011. Za každý mobilní telefon (funkční i poškozený) získáte do projektu Recyklohraní 3 body a tři nejúspěšnější školy získají zážitkové výlety dle vlastního výběru.

Pokud máte zájem zapojit se se svými žáky do soutěže a podpořit projekt Věnuj mobil, vyplňte a odešlete přihlášku do konce září 2010 na adresu info@recyklohrani.cz.

Mobilní telefony od žáku vybírejte a skladujte odděleně od ostatních elektrozařízení, tedy mimo červené popelnice. Svoz z přihlášených škol bude probíhat v únoru 2011, následně budou připsány body na Váš účet v Recyklohraní a proběhne vyhodnocení soutěže. Výsledky vyhlásíme v polovině března 2011 tak, aby bylo možné zorganizovat pro 3 nejúspěšnější školy zajímavé výlety do konce června 2011.

CENY PRO VÝHERCE:
1. cena – Zážitkový víkendový pobyt v České republice pro jednu třídu (30 žáků) dle výberu výherce
2. cena – Jednodenní zážitkový výlet pro jednu třídu (30 žáků) dle výběru výherce
3. cena – Vstupenky na akci pro třídu (30 žáků) dle výběru výherce (aquaparky, kina, ZOO, lanová centra, IQ centra a další)

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.