Novinky a aktuality

Muzeum spotřebičů

Zveme vás do Muzea spotřebičů, které můžete od 26.1. do 5.4. 2010 navštívit na letišti Praha Ryzyně v odletové hale terminálu 2.Tuto jedinečnou výstavu, díky které se můžete vrátit v historii vývoje elektroniky o více než 100 let zpátky, pro vás připravila společnost Asekol.Přijďte se podívat, pobavit, poučit a získat další body do Recyklohraní! Vstup na výstavu je zcela zdarma a přístupná je 24 hodin denně po celých 7 dní v týdnu.

Za návštěvu výstavy můžete získat body do Recyklohraní, když správně zodpovíte soutěžní kvíz k Muzeu spotřebičů. Škola, která zodpoví správně všech 11 otázek získá od společnosti Asekol 250 bodů. Škola, která bude mít v kvízu 1 - 2 chyby získá 200 bodů. Více než 2 chyby budou bohužel bez bodového ohodnocení. Odpovědi na všechny otázky naleznete na výstavě!

Vyplněný kvíz - vždy jen jeden za školu - nám můžete zasílat do 6.4.2010 mailem na adresu info@recyklohrani.cz.

V případě zájmu si můžete na prohlídku muzea domluvit zdarma našeho průvodce, tuto možnost doporučujeme především základním školám. Pokud budete mít zájem o prohlídku s průvodcem kontaktujte nás prosím alespoň 2 dny dopředu na naší lince 844 100 101.

A když už se případně vydáte na letiště, víte, že letiště Ryzyně nabízí školám možnosti velice zajímavých exkurzí? Zajímají vás podrobnosti? Podívejte se zde!

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.